17/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (17/9): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Το καθιερωμένο ραντεβού πλέον κάθε Σάββατο, με το χθεσινό ποντάρισμα να επιβεβαιώνεται με ευκολία στο Οσέρ-Λοριάν! Στα σημερινά ήδη μία επιλογή έχει ανέβει στην κεντρική σελίδα, ενώ από αυτή την γωνία έχω επιλέξει άλλα 5 χτυπήματα! 

 

Ligue 1 

Μονπελιέ-Στρασβούργο (18:00): Από δύο απανωτές ήττες όπου προβλημάτισε έρχεται η Μονπελιέ, με το δε Στρασβούργο να δείχνει ανήμπορο να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίζει να απογοητεύει ως τώρα. Σίγουρα οι μονπελιέρε δεν είναι υπόδειγμα εμπιστοσύνης, όμως στα εντός τους βγάζουν μία σχετική βελτίωση λόγω του κόσμου τους, ενώ το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έρχονται με ούτε λίγο ούτε πολύ 5 απουσίες βασικών παιχτών, οδηγούμε οριακά να κρατήσω τον άσο που τον βρίσκω στο 2.45 στη Bwin.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Ligue 2 

Γκινγκάμπ-Σεντ Ετιέν (16:00): Δυνατή μονομαχία στο Ντε Ρουντουρού, με τους γηπεδούχους να επανέρχονται με γεμάτη εμφάνιση στις νίκες και να θέλουν το δύο στα δύο, ενώ οι στεφανουά εμφανίζουν στα τελευταία τους σημάδια βελτιώσεις και θέλουν να δώσουν τόσο ανάλογη συνέχεια σήμερα, αλλά και να αυξήσουν το αήττητο σερί τους. Το μόνο που κρατάω στο συγκεκριμένο είναι πως μιλάμε για ομάδες με πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.02 στη Stoiximan.

Πο-Βαλενσιέν (20:00): Από τη μία η Πο έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της, από την άλλη η Βαλενσιέν έστω και αν δεν βγάζει μάτια έχει χτίσει ένα αήττητο σερί. Αμφότερες δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης για να ποντάρω πάνω τους ακόμη, οπότε με βάση το γεγονός πως στα ματς τους αποφεύγουν τα μεγάλα ρίσκα, θα επιλέξω τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.02 στο pamestoixima.gr.

Γκρενόμπλ-Καέν (20:00): Ηττήθηκε αλλά δεν μπορώ να μην κρατήσω το καλό πρόσωπο που έβγαλε κόντρα στην Παρί η Γκρενόμπλ, τέλος στο αρνητικό της σερί με θετική εμφάνιση έβαλε η Καέν από την άλλη. Αν η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν λίγο πιο σταθερή ως τώρα σίγουρα θα σκεφτόμουν το διπλό, ωστόσο αυτό που κράτησα είναι το γεγονός πως αμφότερες σκοράρουν με ευκολία αλλά στα μετόπισθεν δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη (η μεν Γκρενόμπλ στα εντός της και η δε Καέν στα εκτός της), για να ποντάρω έτσι GG που το βρίσκω στο 2.09 στη Betshop.

Κεβιγί-Λαβάλ (20:00): Ματς δύο ομάδων που είναι μέσα στο γκρουπ που θα παλέψουν για την σωτηρία τους το συγκεκριμένο. Από τη μία η Κεβιγί πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες κόντρα στην Ανεσί, αλλά σήμερα έρχεται με στόχο να υπερασπιστεί το αήττητο στην έδρα της.  Η Λαβάλ από την άλλη εκεί που ξεκίνησε δυνατά, στα τελευταία της έχει καταγράψει πτωτική πορεία, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι εκτός μετράει και τις δύο νίκες που έχει πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Χωρίς κάποιο λάθος στο μοίρασμα των σετ από τους μπουκ, το μόνο που αξίζει να κρατήσω είναι οι αμυντικές αδυναμίες και των δύο, για να επιλέξω το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan.

 

Οι επιλογές μου      

Ligue 1     

Μονπελιέ-Στρασβούργο (18:00): άσο (245) / Bwin 5 units 

Ligue 2

Γκινγκάμπ-Σεντ Ετιέν (16:00): Over 2.5 (2.02) / Stoiximan 5 units         

Πο-Βαλενσιέν (20:00): 2-3 γκολ (2.02) / pamestoixima.gr 5 units 

Γκρενόμπλ-Καέν (20:00): GG (2.08) / Betshop 5 units  

Κεβιγί-Λαβάλ (20:00): Over 2.25 (2.00) / Stoiximan 5 units  

   

Αντώνης Μαρκαντώνης