14/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (15/10): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Στόχος ανάλογη συνέχεια σήμερα όπως το προηγούμενο Σάββατο, που για ένα γκολ δεν έγινε το απόλυτο... Ως γνωστών ήδη ένα ματς έχει ανέβει στην κεντρική σελίδα και εδώ έχω επιλέξει να ασχοληθώ με συνολικά 5 χτυπήματα σε Σαμπιονά και "μικρή" Γαλλία!

 

Ligue 1 

Λοριάν-Ρεμς (18:00): Έχει αφήσει άπαντες με ανοιχτό το στόμα η Λοριάν με την πορεία που καταγράφει, και σήμερα όπως είναι λογικό είναι στόχος της να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί που τρέχει. Η αποστολή της πάντως δεν είναι και τόσο εύκολη, αφού στη Ρεμς έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα έπειτα και την απόλυση του Όσκαρ Γκαρσία, ενώ έρχονται με καλή ψυχολογία αφού κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα από την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδα πειθαρχημένη αμυντικά και επιθετικά οι μεν μπακαλιάροι, με πρώτο στόχο το θετικό αποτέλεσμα οι δε ρεμσουά θα αποφύγουν τα μεγάλα ρίσκα. Με τα δεδομένα αυτά το τελικό σκορ δεν αναμένω να ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια, οπότε θα αγοράσω τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.05 στο pamestoixima.gr.  

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Ligue 2 

Σεντ Ετιέν-Παρί (16:00): Περίεργο σταύρωμα στο Ζοφρουέ Γκισάρ, καθώς Σεντ Ετιέν και Παρί είχαν ξεκινήσει με βλέψεις για άνοδο, και δεν το έχουν επιβεβαιώσει ούτε στο ελάχιστο ως τώρα. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην εικόνα και των δύο είναι η αλήθεια, και αυτό τις κάνει εντελώς ανάξιες εμπιστοσύνης. Κρατώντας τα αμυντικά θέματα των στεφανουά, αλλά και το γεγονός πως οι Παριζιάνοι τουλάχιστον στα εκτός έδρας τους δείχνουν ανταγωνιστικοί, θα ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.02 στη Stoiximan.

Βαλενσιέν-Γκινγάμπ (20:00): Σε αγωνιστική άνοδο το τελευταίο διάστημα οι Αθηναίοι, ψάχνει να πάρει την πρώτη της νίκη έπειτα από 3 αγωνιστικές η Ντιζόν. Σε φόρμα η επιθετική γραμμή της Βαλενσιέν, πολλά τα θέματα που έβγαλαν αμυντικά στο τελευταίο οι φιλοξενούμενοι. Καταλήγω συνεπώς στο ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 1.92 στο pamestoixima.gr.

Ροντέ-Χάβρη (20:00): Το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο θέλει να πανηγυρίσει η μεν Ροντέ, με στόχο να δώσει συνέχεια στο θετικό της σερί και γιατί όχι να βρεθεί εντός της πρώτης δυάδας έρχεται η δε Χάβρη. Η αγωνιστική σταθερότητα των φιλοξενούμενων, αλλά και το καλό εκτός έδρας πρόσωπο που βγάζουν, με οδηγούν στο διπλό που το βρίσκω στο 2.08 στη Novibet.

Νιμ-Αμιάν (20:00): Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τον Ουζάϊ, αφού σε ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα τα δεδομένα της παραμονής του στον πάγκο της Νιμ θα μειωθούν σε τεράστιο βαθμό... Η Αμιάν από την άλλη βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση, καθώς παρουσιάζει άκρως θετικό πρόσωπο συνολικά ως τώρα, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η δυσκολία στα εκτός έδρας της. Έστω και οριακά πόνταρα τελικά στο διπλό που το βρίσκω στην καλή απόδοση του 2.57 στη Stoiximan.

 

Οι επιλογές μου      

Ligue 1     

Λοριάν-Ρεμς (18:00): 2-3 γκολ (245) / Pamestoixima.gr 5 units 

Ligue 2

Σεντ Ετιέν-Παρί (16:00): Over 2.5 (2.02) / Stoiximan 5 units         

Βαλενσιέν-Γκινγκάμπ (20:00): Over 2.25 (1.92) / pamestoixima.gr 5 units 

Ροντέ-Χάβρη (20:00): διπλό (2.08) / Novibet 5 units  

Νιμ-Αμιάν (20:00): διπλό (2.57) / Stoiximan 5 units  

   

Αντώνης Μαρκαντώνης