11/11/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (12/11): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Ημέρα με φουλ δράση στα γήπεδα της Γαλλίας, καθώς όλα τα ματς της 15ης στη "μικρή" Γαλλία διεξάγονται σήμερα, ενώ στο Σαμπιονά το χοτ παιχνίδι  της ημέρας υπάρχει ήδη στην κεντρική σελίδα. Από αυτή την γωνιά λοιπόν έχω ξεχωρίσει και έχω ποντάρει σε 6 συνολικά αναμετρήσεις!

 

Ligue 1 

Λανς-Κλερμόν (18:00):  Ακάθεκτη συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Λανς, η οποία φιγουράρει δίκαια στην 2η θέση, ενώ ότι και να γίνει στο σημερινό η διακοπή θα τους βρει σε αυτή! Η Κλερμόν από την άλλη ναι μεν τρέχει ένα αρνητικό σερί 4 αγωνιστικών, όμως σε όλα της τα παιχνίδια έχει δείξει αρκετά καλό πρόσωπο και σίγουρα την αδικούν κάποια αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει πάρει στις λεπτομέρειες το τρίποντο. Σε χαμηλή τιμή ο άσος για να πονταριστεί, οπότε στρέφομαι κατευθείαν στο GG που το βρίσκω στο 1.94 στη Betshop, καθώς οι λανσουά έβγαλαν ανασφάλειες στα μετόπισθεν στο τελευταίο τους ματς που μπορεί να εκμεταλλευθεί η Κλερμόν, η οποία πάντως όσο εύκολα σκοράρει άλλο τόσο δύσκολα κρατάει απαραβίαστη την εστία της.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Ligue 2 

Σεντ Ετιέν-Ροντέ (16:00): Ματς εξάποντο για τις δύο ομάδες, όπου βολοδέρνουν στην επικίνδυνη ζώνη, και θέλουν τρίποντο σήμερα για να πάνε με μία σχετική ηρεμία να δουλέψουν στις αδυναμίες τους στην διακοπή για το Μουντιάλ. Πολλά τα αμυντικά θέματα για τους στεφανουά, στο ηλεκτροσόκ από την απόλυση του Περλάντ ποντάρει η Ροντέ, η οποία στα εκτός της έχει μαζέψει και τους περισσότερους βαθμούς της ως τώρα, όμως ούτε αυτή εκπέμπει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Αγοράζω με συνοπτικές διαδικασίες το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan

Μπορντό-Πο (20:00): Να βγάλει αντίδραση και να την βρει στην 2η θέση ή ακόμη καλύτερα στην κορυφή η διακοπή θέλει η Μπορντό, με το έργο της πάντως να μην είναι εύκολο, αφού η Πο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ είναι και ανταγωνιστική στα εκτός της. Ομάδα με ευκολία στο σκοράρισμα οι Γιρονδίνοι, βρίσκουν δίχτυα μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι. Ποντάρω λοιπόν στο GG που το βρίσκω στο 2.00 στη Bet365.

Γκινγκάμπ-Χάβρη (20:00): Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Χάβρη, καθώς η Γκινγκάμπ το έχει ρίξει στην άμυνα το τελευταίο διάστημα αφού δείχνει επιθετικά πως βγάζει θέμα. Ματς που με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν αναμένω να ξεφύγει το τελικό σκορ, οπότε θα επιλέξω τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.02 στο pamestoixima.gr.

Γκρενόμπλ-Ντιζόν (20:00): Σε φόρμα η Γκρενόμπλ, η οποία έχει πλησιάσει την 2άδα και με όπλο τον κόσμο της θέλει να πάρει το μάξιμουμ σήμερα. Σε πτωτική πορεία βάση αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα η Ντιζόν, η οποία πάντως έβγαλε μία αντίδραση κόντρα στη Γκινγκάμπ την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδα που βρίσκουν εύκολα δίχτυα οι γηπεδούχοι, όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα κρατάνε απαραβίαστη την εστία τους οι φιλοξενούμενοι. Αγοράζω λοιπόν το GG που το βρίσκω στο 2.10 στη Winmasters.

 

Οι επιλογές μου      

Ligue 1     

Λανς-Κλερμόν (16:00): GG (1.94) / Betshop 5 units 

Ligue 2

Σεντ Ετιέν-Ροντέ (16:00): Over 2.25 (2.00) / Stoiximan 5 units         

Μπορντό-Πο (20:00): GG (2.00) / Bet365 5 units 

Γκινγκάμπ-Χάβρη (20:00): 2-3 γκολ (2.02) / pamestoixima.gr 5 units  

Γκρενόμπλ-Ντιζόν (20:00): GG (2.10) / Winmasters 5 units  

   

Αντώνης Μαρκαντώνης 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα