06/08/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (06/08): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Σαββατιάτικη δράση στα γήπεδα της Γαλλίας, με τον Αντώνη Μαρκαντώνη να μας δίνει τα χτυπήματά του! 

  

Ligue 1 

Στρασβούργο-Μονακό (18:00): Με όπλο την καυτή έδρα του το Στρασβούργο θέλει να δείξει πως και φέτος είναι ικανό να διεκδικήσει στα ίσια την έξοδό του στην Ευρώπη, αλλά και να συνεχίσει να κάνει σταθερά βήματα προόδου. Οι Μονεγάσκοι από την άλλη έχοντας και το μυαλό τους το ματς της Τρίτης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουν να πετύχουν μία επαγγελματική νίκη σήμερα στην πρεμιέρα τους, όμως σε μία τέτοια έδρα όπως του Στρασβούργου δεν υπάρχει κάποιο περιθώριο λάθος για να κάνουν... Το γεγονός πως η ομάδα του Στεφάν έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό με κάνει να ρίχνω ματιές στον άσο, ωστόσο pregame με βάση το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, κατέληξα στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan. 

  

Ligue 2 

Λαβάλ-Γκινγκάμπ (20:00): Ιδανική ήταν η πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, με τη Γκινγκάμπ να επικρατεί εύκολα της Πο, και τη νεοφώτιστη Λαβάλ να παίρνει ένα μεγάλο διπλό στην δύσκολη έδρα της Μπαστιά. Η εικόνα της πρεμιέρας και των δύο προμηνύει ένα αμφίρροπο ματς, με το γεγονός πως αμφότερες έδειξαν να έχουν ρυθμό επιθετικά να με οδηγεί στο ποντάρισμα του GG που το βρίσκω στο 2.05 στη Bwin. 

Παρί FC-Κεβιγί (20:00): Το απόλυτο 0 στις πρεμιέρες τους, με τους Παριζιάνους όμως να έχουν μία μικρή δικαιολογία, το ότι κλήθηκαν να αγωνιστούν για μεγάλη διάρκεια με παίχτη λιγότερο. Η Κεβιγί όπως πέρσι έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί στα εκτός της, ωστόσο τα εντός είναι αυτά που ποντάρει περισσότερο. Το σύνολο του ρόστερ της Παρί είναι θεωρητικά ανώτερο, και μένει πλέον να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών. Δεύτερη διαδοχική γκέλα είναι η αλήθεια πως δεν περιμένω, όμως οι φιλοξενούμενοι θα ρίξουν βάρος στα μετόπισθεν για να αυξήσουν τις πιθανότητες θετικού αποτελέσματος. Επιλογή μου λοιπόν το combo 1&Under 3.5 που το βρίσκω στο 2.12 στη Stoiximan. 

Βαλενσιέν-Χάβρη (20:00): Ομάδες όπου είχαν αρκετές ειδήσεις και αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι, και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια τους στην πρεμιέρα, όπου έδειξαν πως θα χρειαστούν κάποια ματς ακόμη για να βρουν τα πατήματά τους. Αν και έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα τους, αμφότερες δεν μπορώ να πω ότι έβγαζαν τρομερή ασφάλεια αμυντικά. Οδηγούμε λοιπόν στην επιλογή 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.02 στο pamestoixima.gr 

Οι επιλογές μου 

Στρασβούργο-Μονακό (18:00): Over 2.5 (2.00) / Stoiximan 5 units 

Λαβάλ-Γκινγκάμπ (20:00): GG (2.05) / Bwin 5 units 

Παρί FC-Κεβιγί (20:00): 1&Under 3.5 (2.12) / Stoiximan 5 units 

Βαλενσιέν-Χάβρη (20:00): 2-3 γκολ (2.02) / pamestoixima.gr 5 units