04/11/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (05/11): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα Σάββατο στα γήπεδα της Γαλλίας, με ένα ματς ως γνωστόν να είναι ήδη στην κεντρική σελίδα, ενώ από αυτή την γωνιά έχω επιλέξει να ασχοληθώ με 5 συνολικά πονταρίσματα. 

Ligue 1 

Ανζέ-Λανς (22:00):  Eκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα των δύο ομάδων, με τη Λοριάν να δείχνει ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι και να βγάλει βελτίωση αμυντικά, ενώ η Λανς από την άλλη συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και να βρίσκεται δικαιότατα στην 2η θέση! Κρίνεται λογικός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, όμως προσωπικά δεν μπορώ να παραλείψω τις αδυναμίες που βγάζουν στα εκτός τους. Με τους γηπεδούχους να είναι όσα βάλουν όσα φάνε, και τους λανσουά να δείχνουν επιθετικά σε φόρμα, θα προτιμήσω το ασιατικό Over 2.75 που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan.  

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Ligue 2 

Νιμ-Μπορντό (16:00): Ιδιαίτερο ματς για τους κροκόδειλους, αφού θα είναι το τελευταίο τους στο Κοστιέρ, καθώς θα γκερμιστεί για να ανεγερθεί νέο γήπεδο στην θέση του! Καθαρά αγωνιστικά οι δύο ομάδες πήραν άνετες προκρίσεις στο κύπελλο, ωστόσο στο πρωτάθλημα η εικόνα τους είναι εντελώς διαφορετική, με τη Νιμ να βγάζει θέματα αμυντικά και να βρίσκεται δίκαια στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Μπορντό καταφέρνει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με μίγμα νεαρών και έμπειρων παιχτών. Δεν προκαλεί εντύπωση ο ελαφρύς φαβοριτισμός των Γιρονδίνων, όμως η ιδιαιτερότητα του ματς μου βάζει δεύτερες σκέψεις. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.02 στο pamestoixima.gr, καθώς στα εκτός της η Μπορντό αποφεύγει τα μεγάλα ρίσκα, ενώ η Νιμ θα δώσει έμφαση τακτικά για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να αποχαιρετήσει με θετικό αποτέλεσμα το Κοστιέρ.

Κεβιγί-Χάβρη (20:00): Δυνατό σταύρωμα το συγκεκριμένο, με την Κεβιγί να βασίζεται στην έδρα της φέτος στη μάχη που θα δώσει για την σωτηρία της, ενώ η Χάβρη παρ' ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, στα εκτός της δεν πατάει καλά. Αμφότερες κιόλας ψάχνουν αντίδραση σήμερα, για τους αποκλεισμούς τους από το κύπελλο κόντρα σε ερασιτεχνικές ομάδες. Κοινός παρονομαστής, το ότι βρίσκουν με ευκολία δίχτυα τον τελευταίο καιρό και οι δύο, οπότε το κρατάω για να αγοράσω το GG που το βρίσκω στο 2.10 στη Betshop.

Ροντέ-Γκρενόμπλ (20:00): Ακόμη μία προσπάθεια να πετύχει το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο θα κάνει η Ροντέ, που θα της δώσει κιόλας αν το πετύχει σημαντική βαθμολογική ανάσα. Σε φόρμα βρίσκεται η Γκρενόμπλ, η οποία πάντως μακριά από το σπίτι της δεν αποδίδει τα μέγιστα. Πολλές οι αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων, που διατηρούν πάντως καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, σε καλή κατάσταση η επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων το τελευταίο διάστημα από την άλλη. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, θεωρώ ότι το GG που το βρίσκω στο 2.15 στη Novibet, έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης και το αγοράζω.

Μπαστιά-Παρί FC (20:00): Δεν δείχνει και το καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία της η Μπαστιά, η οποία το απέδειξε με την δύσκολη πρόκριση που πήρε στο κύπελλο κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα. Ξεμπούκωσαν επιθετικά στο κύπελλο οι Παριζιάνοι, οι οποίοι ποντάρουν πολλά στο καλό εκτός έδρας πρόσωπο που βγάζουν φέτος, για να αναρριχηθούν κι' άλλο στη βαθμολογία και να πλησιάσουν την 2άδα. Σίγουρα το Αρμάν Σεζαρί είναι καυτή έδρα, αλλά πιστεύω ότι η Παρί με την εικόνα που βγάζει μακριά από το Σαρλετί μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Ποντάρω λοιπόν στο DNB 2 που το βρίσκω στο 2.02 στη Stoiximan.

 

Οι επιλογές μου      

Ligue 1     

Ανζέ-Λανς (22:00): Over 2.75 (1.95) / Stoiximan 5 units 

Ligue 2

Νιμ-Μπορντό (16:00): 2-3 γκολ (2.02) / Pamestoixima.gr 5 units         

Κεβιγί-Χάβρη (20:00): GG (2.10) / Betshop 5 units 

Ροντέ-Γκρενόμπλ (20:00): GG (2.15) / Novibet 5 units  

Μπαστιά-Παρί (20:00): DNB 2 (2.02) / Stoiximan 5 units  

   

Αντώνης Μαρκαντώνης 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα