02/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (03/09): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Σαββατιάτικη δράση στα γήπεδα της Γαλλίας, με ένα ποντάρισμα να έχει ήδη ανέβει στην κεντρική σελίδα, και εδώ θα ασχοληθούμε με ακόμη δύο πονταρίσματα στα 4 συνολικά ματς της ημέρας. 

  

Ligue 2 

Παρί-Μπορντό (16:00): Το 2ο τρίποντό της θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Παρί, η οποία πάντως δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα με βάση τις δυνατότητες του ρόστερ της. Η Μπορντό προέρχεται από μία γεμάτη εμφάνιση και εύκολή νίκη, ενώ το ρίσκο με τους πιτσιρικάδες ως τώρα λειτουργεί χωρίς κανένα θέμα. Στοιχεία που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, το ότι οι Παριζιάνοι όσο εύκολα σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα κρατάνε απαραβίαστη την εστία τους, αλλά και το ότι οι Γιρονδίνοι επιθετικά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα τα κρατήσω για να επιλέξω λοιπόν το ασιατικό Over 2.25 που το βρίσκω στο 2.00 στη Stoiximan. 

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!  

 

Ligue 1 

Οσέρ-Μαρσέιγ (18:00): Μπορεί να ηττήθηκε κόντρα στη Λυών, όμως η εικόνα που έβγαλε ήταν άκρως θετική, ενώ και συνολικά έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με την πορεία της ως τώρα. Η Μαρσέιγ από την άλλη έρχεται από μία δύσκολη νίκη κόντρα στην Κλερμόν, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο αήττητο που τρέχει, ωστόσο έρχεται σήμερα με την σημαντική απουσία του Παγιέ. Σίγουρα η ποιότητα δίνει προβάδισμα στους Μασσαλούς, όμως το διπλό είναι χαμηλά για να το ποντάρω. Οι οσερουά όπως και στα περισσότερα παιχνίδια τους θα αποφύγουν τα μεγάλα ρίσκα, ενώ η Μαρσέιγ στα εκτός της προσπαθεί να μην ανοίγεται σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ πως τα δεδομένα προμηνύουν πως το τελικό σκορ δεν θα ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια, οπότε θα επιλέξω τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.08 στο pamestoixima.gr 

  

Οι επιλογές μου           

Παρί-Μπορντό (16:00): Over 2.25 (2.00) / Stoiximan 5 units        

Οσέρ-Μαρσέιγ (18:00): 2-3 γκολ (2.08) / pamestoixima.gr 5 units   

   

Αντώνης Μαρκαντώνης