01/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 & 2 (01/10): Τα δυνατά σημεία του Σαββάτου

Θετική επιστροφή από την διακοπή, με το ποντάρισμα στο Ανζέ-Μαρσέιγ να επιβεβαιώνεται. Στα σημερινά τώρα, ως γνωστών μία επιλογή έχει ανέβει ήδη στην κεντρική σελίδα του bet-planet, ενώ στο συγκεκριμένο preview έχω επιλέξει να ασχοληθώ ξεχωριστά με ακόμη 4 πονταρίσματα.

Ligue 1 

Στρασβούργο-Ρεν (18:00): Αν κάποια ομάδα χρειαζόταν οπωσδήποτε την διακοπή, τότε αυτή ήταν το Στρασβούργο, το οποίο έχει κάνει ένα κάκιστο ξεκίνημα, ενώ παραμένει ακόμη δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ρεν από την άλλη εκτός από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, θα έχει και το μυαλό της στο ματς της Πέμπτης. Αμφότερες ως τώρα βγάζουν ανασφάλειες στα μετόπισθεν, και αυτό θα το κρατήσω για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.92 στη Betshop. 

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Ligue 2 

Σεντ Ετιέν-Γκρενόμπλ (16:00): Την έδρα τους όπου έχουν μαζέψει και τους περισσότερους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα, θέλουν να εκμεταλλευθούν οι στεφανουά, για να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους για πρώτη φορά φέτος. Η Γκρενόμπλ από την άλλη έκανε μία άκρως θετική εμφάνιση πριν την διακοπή κόντρα στην Καέν, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι εκτός έδρας βγάζει ανασφάλειες, ενώ δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό επιθετικά. Δεν προκαλεί εντύπωση ο φαβοριτισμός της Σεντ Ετιέν, αφού η ώθηση του κόσμου της είναι μεγάλο ατού. Ο άσος από μόνος του δεν ποντάρεται, οπότε στρέφομαι στο combo 1&Over 1.5 που το βρίσκω στο 2.37 στη Stoiximan, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν σημαντικές επιστροφές, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν απουσίες σήμερα στα μετόπισθεν ειδικά.

Νιορ-Γκινγκάμπ (20:00): Η διακοπή ίσως ευνόησε τη Νιορ, η οποία μετά την φυγή του Ντεσάμπρ έδειχνε να ψάχνεται. Η Γκινγκάμπ από την έρχεται με στόχο να κάνει το 3 στα 3 και να πλησιάσει κι' άλλο την δυάδα. Δυνατοί στα εκτός τους οι φιλοξενούμενοι, όμως λόγω της διακοπής το χέρι δύσκολα πάει στο διπλό. Κρατάω ότι τα σκορ των δύο ομάδων ξεφεύγουν, για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.17 στο pamestoixima.gr.

Βαλενσιέν-Σοσό (20:00): Την άμεση επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι Αθηναίοι, οι οποίοι πάντως για μένα δεν έχουν δείξει πως είναι ακόμη άξιοι εμπιστοσύνης. Από την άλλη η διακοπή ίσως έχει κάνει κακό στη Σοσό, αφού της έκοψε την φορά, όμως σήμερα θα φανεί αν μπορεί να στοχεύει για το κάτι παραπάνω φέτος... Ομάδα που δίνει βάρος στα μετόπισθεν η Βαλενσιέν, ευκολία στο σκοράρισμα από την άλλη για τους φιλοξενούμενους. Καταλήγω κάπου στην μέση, και θα επιλέξω λοιπόν στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.98 στη Stoiximan.

 

Οι επιλογές μου      

Ligue 1     

Στρασβούργο-Ρεν (18:00): Over 2.5 (1.90) / Betshop 5 units 

Ligue 2

Σεντ Ετιέν-Γκρενόμπλ (16:00): 1&Οver 1.5 (2.02) / Stoiximan 5 units          

Νιορ-Γκινγκάμπ (20:00): Over 2.5 (2.17) / pamestoixima.gr 5 units  

Βαλενσιέν-Σοσό (20:00): 2-3 γκολ (1.98) / Stoiximan 5 units   

   

Αντώνης Μαρκαντώνης