18/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (18/09): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Θετικός ο απολογισμός σε Παρασκευή και Σάββατο, με το κοντέρ να γράφει 4/6 μέχρι στιγμής! Στα φρέσκα τώρα, 7 αναμετρήσεις κλείνουν το μενού της 8ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά πριν τη διακοπή, με το ντέρμπι Λυών-Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ανέβει ήδη στην κεντρική σελίδα, ενώ εδώ επέλεξα να ασχοληθώ με 3 πονταρίσματα! 

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Μπρεστ-Αζαξιό (16:00): Μπορεί να ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η Μπρεστ άφησε θετικές εντυπώσεις με την εικόνα της, και θα πατήσει σε αυτό για να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Οι Κορσικανοί από την άλλη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν, και την μαχητικότητα που βγάζουν ως τώρα, συνεχίζουν σταθερά να βρίσκονται στην ουρά... Αμφότερες βγάζουν μεγάλες ανασφάλειες στα μετόπισθεν, και αυτό το κρατάω για να επιλέξω το ασιατικό Over 2.0, 2.5 που το βρίσκω στο 2.050 στη Bet365.

Μαρσέιγ-Ρεν(16:00): Μπορεί και οι δύο να προέρχονται από Ευρωπαϊκό ματς, όμως η μεν Μαρσέιγ έρχεται για να υπερασπιστεί το αήττητο που τρέχει στο πρωτάθλημα, ενώ η δε Ρεν αντιπαραθέτει το γεγονός πως στα τελευταία της δείχνει να έχει βρει ρυθμό και θέλει να πλησιάσει την 5άδα. Αμφότερες είναι ομάδες όπου σκοράρουν με ευκολία, αλλά στα μετόπισθεν προβληματίζουν, και θα το κρατήσω για να ποντάρω στο ασιατικό Over 2.75 που το βρίσκω στο 2.02 στη Stoiximan.

Ναντ-Λανς (18:00): Ματς κομβικής σημασίας για τα καναρίνια, τα οποία στο Σαμπιονά ως τώρα δεν πατάνε καλά, ενώ την Πέμπτη γνώρισαν εύκολη ήττα από την Καραμπάκ (3-0 εκτός), και σήμερα θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να πάνε με ηρεμία στη διακοπή. Οι λανσουά από την άλλη βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και είναι αήττητοι μαζί με τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μάλιστα κόντρα στην Τρουά την προηγούμενη αγωνιστική, έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν ακόμη και αν δεν βρίσκονται στην καλύτερη ημέρα τους. Με γνώμονα το γεγονός πως η Ναντ στα εντός της αντλεί δύναμη από τον κόσμο της, αλλά και το ότι η Λανς στα εκτός της έχει καταγράψει τις απώλειες που έχει ως τώρα, κατέληξα οριακά στο DNB 1 που το βρίσκω στο 2.25 στο pamestoixima.gr.

   

Οι επιλογές μου    

Μπρεστ-Αζαξιό (16:00): Over 2.0, 2.5  (2.050) / Bet365 5 units 

Μαρσέιγ-Ρεν (16:00): Over 2.75 (2.02) / Stoiximan 5 units    

Ναντ-Λανς (18:05): DNB 1 (2.25) / pamestoixima.gr 5 units       

   

Αντώνης Μαρκαντώνης