14/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (16/10): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Με το Γαλλικό κλάσικο να δεσπόζει σήμερα και να υπάρχει ήδη στην κεντρική σελίδα, από την συγκεκριμένη γωνία έχω ξεχωρίσει και ποντάρει σε 3 ματς της ημέρας!

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Τουλούζ-Ανζέ (14:00): Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία από το αποτέλεσμα κόντρα στη Λυών, η Τουλούζ έρχεται με όπλο την έδρα της για να διευρύνει κι' άλλο το θετικό της σερί. Αντίθετη εικόνα από την άλλη η Ανζέ η οποία συνεχίζει σταθερά να πληρώνει τα αμυντικά της λάθη, που δεν έχει διορθώσει ως τώρα. Με τον άσο να είναι κάτω από το όριο του 2.00 και να μην ποντάρεται, θα στραφώ στο ασιατικό Over 2.75 που το βρίσκω στο 1.93 στη Stoiximan, αφού μιλάμε για ομάδες με ευκολία στο σκοράρισμα, αλλά ανασφάλειες αμυντικά.

Ναντ-Μπρεστ (16:00): Σε δύσκολη θέση ο Κομπουαρέ, αφού ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα, ίσως αποδειχθεί κρίσιμο για το μέλλον του στον πάγκο των καναρινιών. Στους μπρεστουά πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα μετά και την απομάκρυνση του Ζακαριάν, και θέλουν να αντιδράσουν σήμερα για να μην παραμείνουν στον πάτο της βαθμολογίας. Κοινό σημείο και των δύο ομάδων ως τώρα, είναι οι μεγάλη ανασφάλεια που βγάζουν στα μετόπισθεν, και το κρατάω για να επιλέξω το Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.11 στη Winmasters.

Ρεν-Λυών (16:00): Έχει καταφέρει παρ' ότι αγωνίζεται και στην Ευρώπη η Ρεν να τα πηγαίνει καλά ως τώρα στο πρωτάθλημα, όμως σήμερα ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού της είναι μεγάλος. Η Λυών έχοντας πλέον τον Μπλαν στον πάγκο της, θέλει να κάνει την επανεκκίνηση και την αντεπίθεσή της, και για να πλησιάσει ξανά την πρώτη 5άδα τότε θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που έχει τις ίδιες βλέψεις... Σίγουρα οι λυωνέ έχουν αποτελέσει αναξιόπιστοι πολλές φορές φέτος, όμως με το δεδομένο της αλλαγής στον πάγκο τους, αλλά και ότι έρχονται "φρέσκοι" σε αντίθεση με τους ρενέ με οδηγούν να ποντάρω στο DNB 2 που το βρίσκω στο 2.08 στο pamestoixima.gr.

   

Οι επιλογές μου    

Τουλούζ-Ανζέ (14:00): Over 2.75 (1.93) / Stoiximan 5 units 

Ναντ-Μπρεστ (16:00): Over 2.5 (2.11) / Winmasters 5 units

Ρεν-Λυών (16:00): DNB 2 (2.08) / Pamestoixima.gr 5 units          

   

Αντώνης Μαρκαντώνης