12/11/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (13/11): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Κλείσιμο της τελευταίας αγωνιστικής πριν την διακοπή του Μουντιάλ στο Σαμπιονά, με το δυνατό ματς της ημέρας να υπάρχει ήδη στην κεντρική σελίδα, ενώ από αυτή την γωνιά έχω αγοράσει 3 ακόμη επιλογές! 

 

Παγκόσμια Προσφορά* στην Betsson

Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ (14:00): Το μυαλό των περισσότερων παιχτών της Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο επερχόμενο Μουντιάλ, και φάνηκε κιόλας κόντρα στη Λοριάν όπου ήταν αρκετά προσεχτικοί. Η Οσέρ με τον Πελισιέ στον πάγκο της έχει δείξει βελτίωση, ενώ παράλληλα έρχεται χωρίς σημαντικά θέματα στην αποστολή της, και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ως ένα βαθμό θα δυσκολευθούν οι Παριζιάνοι, όμως δε θεωρώ πως δεν θα πάρουν τους 3 βαθμούς. Ο άσος από μόνος του δεν ποντάρεται, οπότε με βάση το γεγονός πως οι οσερουά έχουν κάνει στροφή κοιτώντας πλέον αρκετά το αμυντικό τους κομμάτι, με οδηγεί να επιλέξω το combo 1&Under 3.5 που το βρίσκω στο 2.26 στη Betshop.

Λιλ-Ανζέ (16:00): Μπορεί να έρχεται από αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών η Λιλ, όμως και στα δύο της ματς άξιζε να καλύτερο αποτέλεσμα. Η Ανζέ συνεχίζει σταθερά να μην βελτιώνεται αμυντικά και το πληρώνει, και ουσιαστικά περιμένει πως και πως την διακοπή του Μουντιάλ για να δουλέψει πάνω σε αυτή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, θεωρώ ότι οι λιλουά έχουν μεγάλη ευκαιρία για να ξεμπουκώσουν επιθετικά και αναμένω να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Θα αγοράσω το Over 2.5 γκολ της Λιλ που το βρίσκω στο 2.25 στη Stoiximan.

Στρασβούργο-Λοριάν (18:05): Συνεχίζει να απογοητεύει από τη μία το Στρασβούργο, σε περίοδο ντεφορμαρίσματος από την άλλη οι μπακαλιάροι οι οποίοι πάντως διαθέτουν τον 3ο καλύτερο απολογισμό του Σαμπιονά εκτός έδρας. Ρίχνω κλεφτές ματιές δεξιά, όμως pregame κατέληξα στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.00 στο pamestoixima.gr, αφού μιλάμε για ομάδες όπου έχουν επιθετική φιλοσοφία ενώ αμυντικά δεν εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη.
   
Οι επιλογές μου    
Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν (14:00): GG (1.95) / Betshop 5 units 
Λιλ-Ανζέ (16:00): Over 2.5 γκολ Λιλ (2.25) / Stoiximan 5 units
Στρασβούργο-Λοριάν (18:05): GG&Over 2.5 (2.00) / Pamestoixima.gr 5 units          
   
Αντώνης Μαρκαντώνης 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα