10/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (11/09): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Κλείσιμο της αγωνιστικής δράσης του Σαμπιονά σήμερα, και όπως κάθε Κυριακή, ένα ματς έχει ανέβει ήδη στην κεντρική σελίδα του σάιτ, ενώ εδώ έχω επιλέξει να ασχοληθώ με 3 χτυπήματα που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Λοριάν-Ναντ (16:00): Με την ψυχολογία τους στα ουράνια οι μπακαλιάροι έπειτα και τη νίκη κόντρα στη Λυών την Τετάρτη, με ανεβασμένο ηθικό μετά και την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά με κούραση και χωρίς να είναι συνηθισμένοι σε καταστάσεις συνεχόμενων ματς τα καναρίνια, τα οποία έχουν και απαιτητικό ματς την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Καραμπάγκ εκτός έδρας. Σίγουρα η Λοριάν έχει αδυναμίες, αλλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή πατάει καλύτερα εντός των τεσσάρων γραμμών, και σε συνδυασμό ότι θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της, οδηγούμε να επιλέξω τον άσο που τον βρίσκω στο 2.25 στη Bet365.

Αζαξιό-Νις (16:00): Το πρώτο της τρίποντο ψάχνουν οι Κορσικανοί, οι οποίοι πάντως έχουν μεγάλο θέμα επιθετικά. Οι νισουά θέλουν την άμεση επιστροφή τους στις νίκες έπειτα και την ήττα στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, όμως ως τώρα η αλήθεια είναι πως δεν βγάζουν καλό πρόσωπο σε όλα τους τα ματς που έχουν δώσει, ενώ έπαιξαν και την Πέμπτη στο Κόνφερενς κόντρα στην Κολωνία (1-1 εντός). Αν και οι ποιότητα της Νις γέρνει ελαφρά την πλάστιγγα δεξιά, είναι ανάξια εμπιστοσύνης για να ποντάρω στο διπλό. Το γεγονός πως η Αζαξιό είναι ομάδα που ρίχνει μεγάλο βάρος αμυντικά, και το ότι οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κρατήσουν δυνάμεις για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Παρτιζάν, με κάνουν να στραφώ στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan.

Ρεν-Οσέρ (18:00): Κατάφερε να κάνει θετική πρεμιέρα στο Γιουρόπα επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕΚ Λάρνακας, πριν όμως είχε γκελάρει στην έδρα της Τρουά. Η Οσέρ βγάζει απαιτητικό πρόγραμμα, αφού τις δύο προηγούμενες αντιμετώπισε Λυών και Μαρσέιγ όπου ηττήθηκε, ωστόσο έβαλε δύσκολα και στις δύο. Με τον άσο τόσο χαμηλά, αν κάτι πρέπει να κρατήσω είναι το ότι οι οσερουά σκοράρουν στα εκτός τους, για να στραφώ στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.12 στο pamestoixima.gr.

   

Οι επιλογές μου    

Λοριάν-Ναντ (16:00): άσο (2.25) / Bet365 5 units 

Αζαξιό-Νις (16:00): 2-3 γκολ (1.95) / Stoiximan 5 units    

Ρεν-Οσέρ (18:00): GG&Over 2.5 (2.12) / pamestoixima.gr 5 units       

   

Αντώνης Μαρκαντώνης