08/10/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (09/10): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Έχοντας ανέβει ήδη στην κεντρική σελίδα τα δύο δυνατά ματς της ημέρας στο κλείσιμο της 10ης αγωνιστικής του Σαμπιονά, από αυτή την γωνία όπως κάθε Κυριακή έχω επιλέξει ξεχωριστά και αυτή την φορά 2 πονταρίσματα!

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Μονπελιέ-Μονακό (14:00): Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα των δύο ομάδων, με τη μεν Μονπελιέ να πληρώνει ως τώρα ακριβά την μεγάλη αμυντική της αστάθεια, ενώ αντίθετα η Μονακό το τελευταίο διάστημα έχει πατήσει το γκάζι και παίρνει νίκες τόσο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη όπου τις συνοδεύει με καλές εμφανίσεις. Λογικές οι τιμές του διπλού κάτω από το όριο το 2.00. Προσωπικά με βάση και τις αμυντικές αδυναμίες της Μονπελιέ και αφού περιμένω επικράτηση των Μονεγάσκων, έχω αγοράσει το combo 2&Over 1.5 που το βρίσκω στο 2.27 στο pamestoixima.gr.

Μπρεστ-Λοριάν (16:00): Το πρώτο χρονικά ντέρμπι της Βρετάνης για σήμερα, ωστόσο η αντιπαλότητα δεν είναι τόσο έντονη όσο το Ρεν-Ναντ. Από τη μία οι μπρεστουά δεν έχουν κάνει καθόλου καλή εκκίνηση και δίκαια βρίσκονται στην προτελευταία θέση, από την άλλη οι μπακαλιάροι είναι η τεράστια έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα, και βρίσκονται δίκαια ψηλά στη βαθμολογία. Αν και αγωνιστικά η Λοριάν δείχνει σε καλή κατάσταση, έρχεται με δύο δυνατές απουσίες (Καλουλού (Α) και Ουταρά (Ε) όπου περιπλέκουν τα δεδομένα. Αξίζει να κρατήσω το ότι μιλάμε για ομάδες με ευκολία στο σκοράρισμα, αλλά αμυντικά βγάζουν ανασφάλειες, για να ποντάρω στο Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.96 στη Betsson.

   

Οι επιλογές μου    

Μονπελιέ-Μονακό (14:00): 2&Over 1.5 (2.25) / Pamestoixima.gr 5 units 

Μπρεστ-Λοριάν (16:00): Over 2.5 (1.96) / Betsson 5 units          

   

Αντώνης Μαρκαντώνης