08/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (08/05): Τα δυνατά σημεία της 36ης αγωνιστικής

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, και με τις μάχες για την σωτηρία αλλά και για την Ευρώπη να μαίνονται, ο Αντώνης Μαρκαντώνης μας δίνει τα σημερινά του χτυπήματα στα 3 από τα 6 ματς της ημέρας.  

Ανζέ-Μπορντό (16:00): Σταύρωμα ο θάνατός σου η ζωή μου το συγκεκριμένο, με την Ανζέ να είναι στο +4 από τους μπελάδες, και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για να επικυρώσει την παραμονή της. Η Μπορντό από την άλλη δίνει τον πρώτο από τους 3 τελικούς για την επιβίωσή της, με την διαφορά της αυτή την στιγμή από τα πλέι άουτ να είναι στο -4. Η εμπειρία του Γκιον σε τέτοιες καταστάσεις, με κάνει να ρίχνω ματιές στο διπλό, όμως εμπιστοσύνη στην Μπορντό φέτος δεν υπάρχει... Με το αποτέλεσμα να αποτελεί προτεραιότητα και για τις δύο, αναμένω ένα ματς τακτικής όπου το τελικό σκορ δεν θα ξεφύγει από τα λογικά πλαίσια, οπότε θα ποντάρω στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan. 

Ρεμς-Λανς (16:00): Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αφού η Λανς παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τη Ρεμς όπου την προηγούμενη αγωνιστική επικύρωσε και βαθμολογικά την παραμονή της. Βάση κινήτρου και μόνο, θα ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.25 που το βρίσκω στο 2.25 στο pamestoixima.gr 

Λοριάν-Μαρσέιγ (18:00): Νίκη για να διατηρήσουν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη θέλουν οι μπακαλιάροι, το τρίποντο για να διατηρηθούν στην 2η θέση χρειάζονται οι Μασσαλοί. Το συγκεκριμένο ματς θεωρητικά είναι και το πιο βατό σε σχέση με τα υπόλοιπα 2 (Ρεν και Στρασβούργο) που ακολουθούν για την Μαρσέιγ, η οποία καλείται να ανασυνταχθεί έπειτα και τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Κόνφερενς. Η Λοριάν στα εντός της είναι σκληροτράχηλη, οπότε θεωρώ ότι θα παιδέψει αρκετά την ομάδα του Σαμπαόλι, η οποία με την κούραση που έχει θα προτιμήσει ένα χαμηλό τέμπο στο ματς. Θα επιλέξω λοιπόν το combo 2&Under 3.5 που το βρίσκω στο 2.60 στη Stoiximan. 

Οι επιλογές μου 

Ανζέ-Μπορντό (16:00): 2-3 γκολ (1.95) / Stoiximan 6 units 

Ρεμς-Λανς (16:00): διπλό (2.25) / Pamestoixima.gr 6 units 

Λοριάν-Μαρσέιγ (18:00): 2&Under 3.5 (2.60) / Stoiximan 6 units