05/11/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (06/11): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Με το ντέρμπι Μαρσέιγ-Λυών να ξεχωρίζει και να είναι ήδη στην κεντρική σελίδα, από αυτή την γωνιά έχω επιλέξει να ασχοληθώ ξεχωριστά με 3 πονταρίσματα στο κλείσιμο της 14ης αγωνιστικής του Σαμπιονά. 

Παγκόσμια Προσφορά* στην Betsson

Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν (14:00): Από την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα προέρχονται οι μπακαλιάροι, οι οποίοι στο 2ο διαδοχικό ματς στο σπίτι τους θέλουν να κάνουν μία ακόμη έκπληξη φέτος, αυτή την φορά κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι από την άλλη βρίσκονται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας αήττητοι ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Ξεκάθαρο και λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με το διπλό πάντως να μην έχει αγοραστική αξία. Ομάδα που βρίσκει με ευκολία δίχτυα η Λοριάν, παρά το καλό της πρόσωπο συνολικά, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν η Παρί Σεν Ζερμέν. Με τα δεδομένα αυτά ποντάρω στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.91 στη Betshop.

Νις-Μπρεστ (16:00): Έχει ξεκινήσει μία ανοδική πορεία η Νις το τελευταίο διάστημα, η οποία πάντως την Πέμπτη ζορίστηκε για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς από τον όμιλό της κόντρα στην Κολωνία εκτός έδρας, όμως τα κατάφερε τερματίζοντας μάλιστα στην κορυφή. Τρέχει μικρό αήττητη 2 αγωνιστικών η δε Μπρεστ, η οποία πάντως το έχει πετύχει κόντρα σε ίδιας δυναμικής με αυτή ομάδες. Σωστός ο φαβοριτισμός των νισουά, καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων θεωρώ ότι παίζει ρόλο. Πάντως ο άσος από μόνος του δεν ποντάρεται, οπότε με βάση τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων συνολικά στο πρωτάθλημα, θα στραφώ στο combo 1&Over 1.5 που το βρίσκω στο 2.25 στη Stoiximan.

Λιλ-Ρεν (18:05): Προσγειώθηκε απότομα η Λιλ μετά την ήττα από τη Λυών, η οποία πάντως ποντάρει στον παράγοντα έδρα σήμερα για να επιστρέψει γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα. Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ρεν, η οποία την Πέμπτη έκανε μικρό ροτέισον, και είδε τον σημαντικό Τεριέ να αποχωρεί με θέμα τραυματισμού. Και για τις δύο το αποτέλεσμα αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό θεωρώ πως θα δούμε ένα ματς περισσότερο τακτικής και λιγότερων ρίσκων. Θα αγοράσω λοιπόν τα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.10 στο pamestoixima.gr.
   
Οι επιλογές μου    
Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν (14:00): GG (1.95) / Betshop 5 units 
Νις-Μπρεστ (16:00): 1&Over 1.5 (2.25) / Stoiximan 5 units
Λιλ-Ρεν (18:05): 2-3 γκολ (2.10) / Pamestoixima.gr 5 units          
   
Αντώνης Μαρκαντώνης 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα