04/09/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (04/09): Τα δυνατά σημεία της Κυριακής

Άκρως θετικός ο απολογισμός στην δράση της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου σε Σαμπιονά και "μικρή" Γαλλία, με το κοντέρ να έχει γράψει 5/6! Χωρίς πολλές φανφάρες πάμε στα φρέσκα, με μία επιλογή να υπάρχει ήδη στην κεντρική σελίδα, ενώ εδώ έχω επιλέξει να ασχοληθώ με 3 χτυπήματα... 

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Μονπελιέ-Λιλ (14:00): Έκανε το 2 στα 2 κόντρα στην Αζαξιό στην εμβόλιμη, και επανήλθε η ηρεμία στις τάξεις της ειδικά για τον Νταλ' Ολιό. Η Λιλ γνώρισε μία άδικη ήττα κόντρα στη Νις, και σήμερα θα ψάξει την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα. Το μομέντουμ μπορεί να δείχνει υπέρ των γηπεδούχων, όμως οι 6 δυνατές απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα, αλλά και η καλή παράδοση των λιλουά κόντρα στους μονπελιέρε, με οδηγούν να ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.10 στη Bet365. 

Κλερμόν-Τουλούζ (16:00): Από αναμενόμενες ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες, η μεν Κλερμόν από τη Μαρσέιγ η δε Τουλούζ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα θέλουν την επιστροφή τους στις νίκες, ωστόσο αναμένεται αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, αφού μιλάμε για ομάδες που είναι στο γκρουπ όπου θα παλέψουν για την παραμονή. Το γεγονός πως αμφότερες έχουν δείξει ανασφάλεια στα μετόπισθεν, άλλα και το ότι οι βιολετί είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, με κάνουν να επιλέξω το Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan. 

Τρουά-Ρεν (18:00): Πέτυχε μεγάλο διπλό στην εμβόλιμη στην έδρα της Μονακό, και έκανε έτσι το 2 στα 2 η Τρουά, η οποία θέλει να αυξήσει κι' άλλο το θετικό της σερί, εκμεταλλευόμενη αυτή την φορά και την έδρα της. Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεν κόντρα στη Μπρεστ, η οποία πάντως συνεχίζει να δείχνει μία του ύψους και μία του βάθους, ενώ έχει και μεσοβδόμαδο ματς όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα της για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν κρύβω πως σκέφτηκα ζεστά την κόντρα των ρενέ, όμως επειδή μιλάμε για ομάδες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, αλλά σκοράρουν και με ευκολία, χτύπησα το combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 2.12 στο pamestoixima.gr. 

   

Οι επιλογές μου    

Μονπελιέ-Λιλ (14:00): διπλό (2.10) / Bet365 5 units 

Κλερμόν-Τουλούζ (16:00): Over 2.5 (1.95) / Stoiximan 5 units    

Τρουά-Ρεν (18:00): GG&Over 2.5 (2.12) / pamestoixima.gr 5 units       

   

Αντώνης Μαρκαντώνης