26/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Η μέρα του τελικού πλησιάζει με τις Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης να «κοντράρονται» για 3η φορά σε τελικό κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Σάββατο 28/05, στις 22:00, στο «Σταντ Ντε Φρανς». Μετράνε από μία κατάκτηση όταν έχουν έρθει αντιμέτωπες, οι Άγγλοι το 1981 με 1-0 στο Παρίσι (όπως και φέτος) και τους Ισπανούς το 2018, στο Κίεβο, με 3-1 όπου πρωταγωνιστής για λάθος λόγο ήταν ο Κάριους.

Αμφότερες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ μετρώντας νίκες το τελευταίο διάστημα ενώ συνολικά μέσα στη σεζόν θα λέγαμε πως έδειξαν ένα αρκετά ανταγωνιστικό «πρόσωπο». Πάμε να δούμε μαζί μερικές από τις επιλογές που ξεχώρισε η ομάδα του bet-planet, σε ότι αφορά τα ειδικά στοιχήματα.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Πέναλτι και Ρεάλ Μαδρίτης πάνε μαζί!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία ομάδα που παίζει κάτω την μπάλα, αρέσκεται να τρέχει στους ανοιχτούς χώρους αλλά ταυτόχρονα να συγκεντρώνει και παίκτες μέσα στην περιοχή. Είναι δηλαδή ένα ρόστερ που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και ψάχνει τρόπους για να σκοράρει σε κάθε ευκαιρία.
Την φετινή χρονιά κέρδισε αρκετά πέναλτι τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα που τις περισσότερες φορές ο Καρίμ Μπενζεμά τις μετέτρεψε σε γκολ. Ενάντια στην Θέλτα πριν περίπου ενάμιση μήνα κατάφερε να πάρει τρία πέναλτι ενώ συνολικά στη La Liga ήταν η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι την φετινή σεζόν.
 Ένα αχρείαστο μαρκάρισμα εντός περιοχής στον τελικό του Champions League θα είναι αρκετό για να καταφέρουν οι «μαδριλένοι» να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Στα ειδικά του Stoiximan, το γεγονός οι Ισπανοί να σκοράρουν από την άσπρη βούλα στην κανονική διάρκεια του ματς «πληρώνει» σε απόδοση 6.80.

Πριν συνεχίσεις, σε αυτή τη σελίδα, βρίσκεις τα πάντα για τους premium tipsters (link), τις κάβες τους και τη ροή σημείων!

Τελικός χωρίς σκοπιμότητες

Το πιο πιθανό σενάριο στον τελικό του Σαββάτου, στο Παρίσι και το «Σταντ Ντε Φρανς» είναι το γεγονός να μην υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν αναμένεται να πάρει ρίσκο σε ένα τόσο μεγάλο ματς που θα του κοστίσει την «κούπα με τα αυτιά». Κλοπ και Αντσελότι θα προσπαθήσουν να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο είτε μέσω στημένων φάσεων είτε κάποιας αντεπίθεσης.
 Μάλιστα, αρκετά value απόδοση είναι ο νικητής να κριθεί στα πέναλτι σε απόδοση 6.10 στον Stoiximan. Όπως είπαμε ρίσκα δεν θα υπάρξουν ενώ και ο διαιτητής του αγώνα (Τουρπέν) είναι ένας ρεφ που κόβει τον ρυθμό δίνοντας αρκετά φάουλ στην διάρκεια του αγώνα.

Με το χέρι στο… στήθος ο Τουρπέν

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Κλεμάν Τουρπέν είναι ένας διαιτητής που δεν αφήνει να υπάρξει σκληρό παιχνίδι χωρίς να «τιμωρήσει». Μάλιστα, σπάνια χάνει τον έλεγχο του ματς ενώ θεωρείται ένας ρέφερι που συγκαταλέγεται δίκαια στους κορυφαίους παγκοσμίως. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει 35 ματς όπου και έχει μέσο όρο 3.54 κίτρινες κάρτες ανά ματς.
 Στα ειδικά στοιχήματα, το γεγονός και οι δύο ομάδες να δεχθούν από τουλάχιστον μία κάρτα σε κάθε ημίχρονο δίνεται σε απόδοση 5.30. Οι Ισπανοί είναι επιρρεπείς στις κίτρινες, ειδικότερα στην θέση των ακραίων οπισθοφυλάκων. Σε ότι αφορά τους Άγγλους, ο Χέντερσον διαμαρτύρεται συχνά και μπορεί να του κοστίσει ενώ ο Φαμπίνιο συχνά είναι ένας παίκτης «κλειδί» που ξέρει να παίρνει έξυπνα την κίτρινη έτσι ώστε να κόψει ενδεχόμενες αντεπιθέσεις.

Stoiximan Master Finals Edition με συνολικά έπαθλα έως και 300.000 ευρώ!

«Κρύο αίμα» για τον MOTM του τελικού

Ενδιαφέρον στο τελευταίο ματς της χρονιάς παρουσιάζει και η αγορά για τον παίκτη του αγώνα. Μέσα στα φαβορί φυσικά είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος είναι εξαιρετικός την φετινή σεζόν, βάζει γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ενώ βρίσκεται συνεχώς μέσα σε όλες τις φάσεις. Σίγουρα οι Φαν Ντάικ-Κονατέ θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο, να περιορίσου έναν φορ «κίλερ».
 Στα σημαντικά ματς βγαίνει μπροστά ενώ όλη η ομάδα κατά έναν τρόπο παίζει για αυτόν. MOTM Καρίμ Μπενζεμά λοιπόν σε απόδοση 5.50.

Τώρα το παιχνίδι σου καλύτερο στον Stoiximan.gr!