30/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (31/01): Αλλάζει η εικόνα στα εντός

Ένα μας έχει το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να το δούμε παρακάτω...

 

Πόρτσμουθ - Τσάρλτον

 

Δεν κατάφερε αν κερδίσει για τρίτη σερί αγωνιστική χάνοντας με 1-0 από την Σάντερλαντ, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει στα 2 τελευταία παιχνίδια που ήταν εκτός έδρας. Έπεσε έτσι στους 38 βαθμούς και βρίσκεται στο -11 από την πρώτη εξάδα. Η εικόνα της ωστόσο, αλλάζει στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς εκεί παίζει πιο επιθετικά, σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και έχει πολύ καλύτερο ρεκόρ (6-3-3).

Στις νίκες επέστρεψε η Τσάρλτον που κέρδισε με 2-0 την Φλίτγουντ και κατάφερε να ανασάνει βαθμολογικά μετά από καιρό. Με 33 βαθμούς βρίσκεται κάτω από το μέσον της βαθμολογίας και απέχει 5 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας έχει πολύ καλή εικόνα προσφάτως, όμως κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει στα εκτός, εκεί όπου εμφανίζει πολλά αμυντικά κενά. Έχει σκοράρει και στα 4 τελευταία ματς, ενώ έχει εμφανίσει προσφάτως 3/4 G/G.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και περιμένω σήμερα να μιλήσουν οι επιθέσεις, όπως άλλωστε έγινε και στον πρώτο γύρο (2-2). Επιλογή μου το G/G στο 1,85.

 

Η πρόταση:

 

21:45  Πόρτσμουθ - Τσάρλτον:  G/G  (1,85)  - Betshop  - 12 Stake