28/12/2021 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (29/12): Συνέχεια στα προβλήματα

Με αναβολές συνεχίζει και αυτή η αγωνιστική, καθώς από τα 10 προγραμματισμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν μόλις τα 4. Αυτή η ενημέρωση υπήρχε τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Τρίτης, αφού δεν αποκλείεται μέχρι να ξεκινήσουν τα παιχνίδια να υπάρξει και κάποιο ακόμα ματς εκτός. Πάμε να δούμε ότι απέμεινε...

 

Ίπσουιτς - Γουίκομ

Η Ίπσουιτς είχε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σάντερλαντ στο τελευταίο παιχνίδι, ωστόσο αν και είχε 16 τελικές και δέχτηκε μόλις 5, έμεινε στο 1-1. Απέτυχε να κερδίσει για πέμπτο σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μένοντας έτσι 10 βαθμούς μακριά από την εξάδα. Πολύ καλή στα εντός, αρνείται να χάσει, έχοντας σερί 4-6-2 σε 12 ματς.

Με ένα γκολ στο 96' η Γουίκομ μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Γουίμπλεντον εντός έδρας και να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό που άξιζε βάσει εμφάνισης. Με ένα θετικό σερί 3-2-0 μένει αήττητη και συνεχίζει να βρίσκεται εντός πεντάδας. Πλούσια όλα τα τελευταία της σκορ, καθώς προέρχεται από 4 συνεχόμενα Over 2,5 και 3 διαδοχικά G/G.

Εκτίμηση: Η Ίπσουιτς θα μπορούσε να είχε καλύτερα αποτελέσματα αλλά η μπάλα δεν την ήθελε, όμως αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει. Η Γουίκομ σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, οπότε το G/G στο 1,75 της Betshop αξίζει.

 

Μόρκαμ - Κρου

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Φλίτγουντ και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική. Σε αυτά τα ματς μάλιστα δεν μπόρεσε ούτε να σκοράρει, μένοντας έτσι ακριβώς στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Από τις χειρότερες εντός έδρας ομάδες με 3 νίκες σε 11 παιχνίδια.

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει με νίκες χάνοντας με 0-2 από την Σέφιλντ. Λόγω των αναβολών έχει να αγωνιστεί από τις 11 Δεκέμβρη, γεγονός που την αφήνει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την χρονιά να προμηνύεται πολύ δύσκολη. Ακόμα αγνοεί την νίκη εκτός έδρας σε 11 εξόδους, έχοντας σκοράρει μόλις 7 γκολ.

Εκτίμηση: Συγκρούονται δύο από τις πιο κακές ομάδες του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως υπάρχει λάθος στις αποδόσεις των γκολ, με το No Goal στο 2,10 της Betshop να είναι αρκετά υψηλό. Ακόμα και... 5-5 να έρθει το ματς, αξίζει το ρίσκο του.

 

Όξφορντ - Γουίμπλεντον

Επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα για την Όξφορντ που ηττήθηκε με 2-3 από την Γουίγκαν μετά από πολύ καιρό. Παραμένει στην έκτη θέση και διατηρεί το προβάδισμα για τα πλέι οφ. Τα 6/7 G/G προσφάτως αποτυπώνουν τις διαθέσεις της σε κάθε ματς, ενώ έχει ως όπλο την έδρα της με ρεκόρ 7-3-2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέσα από τα χέρια της έχασε το διπλό στην έδρα της Γουίκομ, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση σε 2-2 στο φινάλε το ματς. Με ένα σερί 3-2-0 προσφάτως ανέβηκε στους 25 βαθμούς και ξέφυγε ελαφρώς από τις επικίνδυνες θέσεις. Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα τον τελευταίο καιρό, εμφανίζοντας 5/6 Over 2,5, 4/5 Over 3,5 και 5/6 G/G.

Εκτίμηση: Αμφότερες παίζουν πολύ ανοιχτά τελευταία και το G/G στο 1,73 της Betshop έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

 

Σριούσμπερι - Άκρινγκτον

Το ότι υπάρχει βελτίωση πλέον στην Σριούσμπερι είναι ορατό, καθώς η νίκη της με 0-3 στην έδρα της Φλίτγουντ σήμανε την τρίτη της νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Μπόρεσε να βγει έτσι από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας βελτιώσει και την επιθετική της γραμμή, σκοράροντας από 3 γκολ στα 2 τελευταία της παιχνίδια. Πολύ πιο δυνατή εντός έδρας με 4/5 νίκες προσφάτως.

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Άκρινγκτον που κέρδισε με 1-0 και την Ρόδεραμ, φτάνοντας έτσι τις 4 στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Οι 3 μάλιστα ήρθαν με σκορ 1-0, δείγμα της προσέγγισης που έχει στα παιχνίδια της. όχι κάτι το ιδιαίτερο στα εκτός με 3 νίκες σε 11 εξόδους, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 21 γκολ.

Εκτίμηση: Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ο βαθμός δεν θα χαλάσει σίγουρα κανέναν. Πιθανό το Χ στο 3,35 της Novibet.

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Ίπσουιτς - Γουίκομ:  G/G  (1,75)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Μόρκαμ - Κρου:  No Goal  (2,10)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Όξφορντ - Γουίμπλεντον:  G/G  (1,73)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Σριούσμπερι - Άκρινγκτον:  Χ  (3,35)  - Novibet - 10 Stake