26/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (26/04): Όλα τους έχουν ενδιαφέρον

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια έχει το μενού απόψε και θα πάμε να τα δούμε όλα παρακάτω μιας και υπάρχει ενδιαφέρον παντου...

 

 

Πόρτσμουθ - Γουίγκαν

Δυστυχώς για την Πόρτσμουθ ξύπνησε αργά. Κέρδισε με 2-1 την Τζίλιγχαμ στο τελευταίο παιχνίδι και με ένα σερί 3-1-0 έφτασε τους 70 βαθμούς. Έχει μείνει με 10 πίσω από την εξάδα και ουσιαστικά πέρα από ένα θετικό κλείσιμο στη σεζόν, δεν έχει να κυνηγά κάτι βαθμολογικά.

Η Γουίγκαν δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Πλίμουθ εντός έδρας μένοντας στο 1-1, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική. Από αυτές μετρά 3 ισοπαλίες, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 3 βαθμούς διαφοράς από την Ρόδεραμ. Οδεύει ολοταχώς για την άνοδο και τον τίτλο, όμως χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν χάνουν, οπότε το Χ στο 3,30 είναι πολύ πιθανό.

 

Σάντερλαντ - Ρόδεραμ

Εύκολη ήταν η επικράτηση της Σάντερλαντ επί της Κέμπριτζ με 5-1, σε μία νίκη που της δίνει τρομερή ψυχολογική ώθηση για τον σημερινό... τελικό. Παραμένει εδώ και καιρό αήττητη με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, γεγονός που την έχει ανεβάσει στην τέταρτη θέση με 80 πόντους. Έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να μειώσει στους 3 από την δυάδα και θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει ως ένα από τα δυνατά φαβορί της ανόδου από την αρχή της χρονιάς.

Η Ρόδεραμ με 86 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση και θα αγωνιστεί σήμερα για τουλάχιστον δύο αποτελέσματα ώστε να κρατήσει την μεταξύ τους διαφορά στους 6 βαθμούς. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Όξφορντ και επέστρεψε στις νίκες, ωστόσο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με 4 ήττες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.

Εκτίμηση: Πολύ μεγάλο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για την απευθείας άνοδο. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι η Σάντερλαντ εδώ και πολύ καιρό, οπότε θεωρώ δίκαια πως έχει το προβάδισμα στο 2,30 του Stoiximan.

 

Φλίτγουντ - Σέφιλντ Γουέν.

Την ύπαρξή της συνεχίζει και παίζει η Φλίτγουντ σε κάθε παιχνίδι. Στο τελευταίο ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Γουίμπλεντον και κατάφερε να βγει έστω και με ισοβαθμία εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δεν κερδίζει εδώ και 5 αγωνιστικές, ωστόσο έχει 3 ισοπαλίες που την έχουν βοηθήσει να αναρριχηθεί. Δεν πατάει πάντως αρκετά καλά εντός έδρας έχοντας σερί 6-8-9 σε 22 παιχνίδια.

Δεν μπόρεσε η Σέφιλντ να πάρει ούτε τον βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουίκομ, με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0. Επέστρεψε στις ήττες αλλά παραμένει στο -1 από την πρώτη εξάδα που αποτελεί τον στόχο για τις «κουκουβάγιες». Δεν είναι στα καλά της εκτός έδρας έχοντας ρεκόρ 7-8-7 σε 22 εξόδους, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 30 τέρματα.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν πολύ δυνατό κίνητρο και εκτιμώ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βαθμός δεν θα στεναχωρήσει καμία ομάδα. Πάμε για το Χ στο αξιόλογο 3,82.

 

Ο προτάσεις μου:

 

 

21:45  Πόρτσμουθ - Γουίγκαν:  Χ  (3,30)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Σάντερλαντ - Ρόδεραμ:  1  (2,30)  - Stoiximan  - 10 Stake

21:45  Φλίτγουντ - Σέφιλντ Γουέν.:  Χ  - 3,82  - Novibet - 10 Stake