25/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (26/03): Προσηλωμένη στον στόχο η Σέφιλντ

Λειψή είναι η σημερινή αγωνιστική καθώς μόνο 6 αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια.

 

Άκρινγκτον - Τζίλιγχαμ

Βαριά ήταν η ήττα από την Πλίμουθ για την Άκρινγκτον καθώς έχασε με το βαρύ 4-0. Παρέμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη αγωνιστική μένοντας στους 50 βαθμούς, χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα. Δυνατή εντός έδρας προερχόμενη από 4 σερί νίκες και 11 συνολικά σε 19 αναμετρήσεις.

Στο 0-0 εντός έδρας με την Σέφιλντ έμεινε η Τζίλιγχαμ, σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την μάχη της παραμονής. Έχει μία νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και με 34 βαθμούς βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Παλεύει εκτός έδρας έχοντας μόλις μία ήττα στα 4 τελευταία (2-1-1).

Εκτίμηση: Καλή η Άκρινγκτον εντός έδρας, όμως η Τζίλιγχαμ παίζει... το τομάρι της και θέλει να συνεχίσει στα καλά εκτός έδρας αποτελέσματα. Αξίζει το Χ2 στο 1,90 του Stoiximan.

 

Γουίμπλεντον - Κέμπριτζ

Άλλη μία κακή εμφάνιση πρόσθεσε ξ Γουίμπλεντον που έχασε με 3-1 από την Τσέλτεναμ στο τελευταίο παιχνίδι. Έφτασε τις 4 σερί ήττες και συνεχίζει να αγνοεί την νίκη εδώ και καιρό. Με 33 βαθμούς βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και κάθε πόντος είναι πολύτιμος. Εντός έδρας έχει 11/18 ισοπαλίες, τις περισσότερες στην κατηγορία.

Άλλη μία ήττα γνώρισε και η Κέμπριτζ, αυτήν την φορά από ην ΜΚ Ντονς με 0-1. Έφτασε τις 4 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες δεν κερδίζει, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει στα 4 τελευταία. Με 45 βαθμούς μπορέι να μην κινδυνεύει έχοντας 12 πόντους ασφαλείας, αλλά χρειάζεται ακόμα ορισμένους μέχρι το φινάλε.

Εκτίμηση: Και οι δύο βρίσκονται σε πολύ κακό φεγγάρι. Ο βαθμός σίγουρα δεν θα τις αφήσει στεναχωρημένες. Πιθανή ισοπαλία στο 3,40 της Novibet.

 

Ίπσουιτς - Πλίμουθ

Η Ίπσουιτς έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Όξφορντ και συνεχίζει την αήττητη πρόσφατη πορεία της που φτάνει τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια. Έφτασε τους 61 βαθμούς και παίζει τα ρέστα της για να μπει στην πρώτη εξάδα, καθώς από αυτήν απέχει μόλις 6 πόντους. Πολύ ισχυρή εντός έδρας έχοντας μόλις 2 ήττες σε 19 αγώνες (9-8-2).

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στοχεύοντας ψηλά. Κέρδισε με 2-0 και την Τσέλτεναμ και έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Έφτασε τους 74 βαθμούς και απέχει μόλις 5 από την πρώτη δυάδα που οδηγεί σε απευθείας άνοδο. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 6 τελευταία ματς δίνοντας βάση στην  άμυνα, τρέχοντας εκτός έδρας ρεκόρ 9-5-5 (4η καλύτερη επίδοση).

Εκτίμηση: Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Λογικό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες στο 1,85 της Betshop.

 

Ντονκάστερ - Τσάρλτον

Η Ντονκάστερ προσπαθεί όσο μπορεί να σώσει τη παρτίδα φέτος. Έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Φλίτγουντ και παρά το γεγονός πως δεν κερδίζει εδώ και 4 αγωνιστικές, έχει φτάσει τους 30 βαθμούς και απέχει 4 από την σωτηρία. Δεν αποδίδει τα μέγιστα πάντως εντός έδρας έχοντας 11/19 ήττες με μόλις 15 γκολ στο ενεργητικό της.

Η Τσάλρτον κέρδισε με 2-0 την Μπάρτον ακι έφτασε τις 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τεράστια η βαθμολογική ανάσα της, καθώς πλέον 'έφτασε τους 46 βαθμούς και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη (+12). Εκτός έδρας έχει 4 συνεχόμενες ήττες και 11 σε 18 εξόδους, πετυχαίνοντας μόλις 18 γκολ.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες δεν παίζουν ανοιχτά εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, οπότε το Under 2,5 στο 1,75 της Betshop είναι πολύ λογικό.

 

Σέφιλντ Γουέν. - Τσέλτεναμ

Δεν κατάφερε η Σέφιλντ για δεύτερο σερί παιχνίδι να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας ξανά στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Τζίλιγχαμ. Έφτασε τους 66 βαθμούς και είναι στο -1 από την πρώτη εξάδα των πλέι οφς, μένοντας προσηλωμένη στον στόχο της εδώ και καιρό. Πολύ δυνατή εντός έδρας με 12 νίκες σε 19 αγώνες.

Δεν κατάφερε να κερδίσει ξανά η Τσέλτεναμ χάνοντας με 2-0 από την Πλίμουθ. Άφησε πίσω της τις 2 νίκες που προηγήθηκαν, με τις οποίες έφτασε πάντως τους 50 βαθμούς. Είναι ουσιαστικά σωμένη και πιο πάνω είναι αδύνατον να ελπίζει. Μέτρια εκτός έδρας με το ρεκόρ της να φτάνει το 3-8-8.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ έχει το κίνητρο και την ποιότητα για να φτάσει στη νίκη. Μου αρέσει πολύ το 1 & Over 1,5 στο 1,86 της Novibet.

 

Σριούσμπερι - Λίνκολν

Πολύ σημαντική και ανέλπιστη νίκη πήρε η Σριούσμπερι που κέρδισε με 0-3 την Ρόδεραμ εκτός έδρας. Έφτασε τις 2 σερί νίκες σκοράροντας 8 γκολ σε αυτά τα ματς, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 45 βαθμούς και να έχει ξεφύγει αρκετά από την ζώνη υποβιβασμού.

Τρεις βαθμούς κάτω της βρίσκεται η Λίνκολν που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Σάντερλαντ παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό. Έχοντας φτάσει και αυτή στους 42 βαθμούς έχει μία απόσταση ασφαλείας, ωστόσο ακόμα χρειάζεται αρκετούς βαθμούς για να αισθάνεται άνετη.

Εκτίμηση: Ο βαθμός πιστεύω πως θα κάτσει μία χαρά και στους δύο, οπότε το Χ στο 3,40 αξίζει.

 

Οι προτάσεις μου:

 

 

Άκρινγκτον - Τζίλιγχαμ:  Χ2  (1,90)  - Stoiximan  - 10 Stake

Γουίμπλεντον - Κέμπριτζ:  Χ  (3,40)  - Novibet  - 10 Stake

Ίπσουιτς - Πλίμουθ:  G/G  (1,85)  - Betshop   12 Stake

Ντονκάστερ - Τσάρλτον:  Under 2,5  (1,75)  - Betshop  - 12 Stake

Σέφιλντ Γουέν. - Τσέλτεναμ:  1 & Over 1,5  (1,86)  - Novibet  - 12 Stake

Σριούσμπερι - Λίνκολν:  Χ  (3,40)  - Novibet  - 10 Stake