21/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (21/05): Παίζουν τα ρέστα τους.

Σάντερλαντ

 

Κατάφερε κάτι μοναδικό στα ημιτελικά απέναντι στην Σέφιλντ, καθώς εκμεταλλεύτηκε άριστα το υπέρ της προβάδισμα από το 1-0 του πρώτου αγώνα. Στον επαναληπτικό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σο 93' και να πάρει μία σπουδαία πρόκριση. Η πίεση πάντα στον σύλλογο είναι μεγάλη και αυτό δεν θα διαφέρει σήμερα, καθώς όλοι θέλουν να δουν την ομάδα να ανεβαίνει κατηγορία και να φτάσει κάποια στιγμή ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής η παρουσία της τους τελευταίες μήνες είναι εξαιρετική και την έχει οδηγήσει σε ένα μεγάλο αήττητο (9-6-0).

 

(3-4-2-1): Patterson - Wright, Batth, Cirkin - Gooch, Evans, O'Nien, Clarke - Roberts, Pritchard - Stewart

 

Έρχεται από 5/6 Under 2,5 και 3/5 G/G.

 

 

Γουίκομ

 

Έκανε την έκπληξη στα ημιτελικά αφήνοντας εκτός την δυνατή Μίλτον Κέινς Ντονς. Κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και παρά την ήττα της με 1-0 στον επαναληπτικό, πανηγύρισε την παρουσία της στον μεγάλο τελικό. Αν και ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ έχει κάνει πολλή καλή πορεία φέτος και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Τελευταίο ματς για τον εμβληματικό 40χρονο Ακινφέουα που κρεμάει τα παπούτσια του, οπότε όλη η ομάδα θα ήθελε να του χαρίσει μία πρόκριση.

 

(4-2-3-1): Stockdale - McCarthy, Stewart, Tafazolli, Jacobson - Gape, Scowen - McCleary, Horgan, Obita - Vokes

 

Προέρχεται από 6/7 Under 2,5 και 3/4 No Goal.

 

Οι δύο ομάδες έκαναν την αντεπίθεσή τους το τελευταίο διάστημα και δίκαια βρίσκονται μέχρι εδώ, έχοντας αποκλείσει δύο δυνατούς αντιπάλους. Η λογική λέει πως δούμε λίγα γκολ και το 1,70 στο Under 2,5 είναι πολύ πιθανό. Από εκεί και πέρα θα πήγαινα προς Σάντερλαντ...