14/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (15/04): Λεπτές ισορροπίες

Γεμάτη είναι η αγωνιστική σήμερα καθώς η δράση μεταφέρθηκε Παρασκευή για αυτήν την βδομάδα. Υπάρχουν παιχνίδια που ενδιαφέρουν για στοιχηματισμό, οπότε πάμε να τα δούμε...

 

Γουίκομ - Πλίμουθ

Η Γουίκομ συνεχίζει την προσπάθειά της να μπει στην πρώτη εξάδα και συνεχίζει το πρόσφατο αήττητο σερί της. Έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Τζίλιγχαμ χάνοντας την ευκαιρία για μία ψηλότερη θέση, ωστόσο βρίσκεται ακριβώς στο όριο και συνεχίζει προσηλωμένη στον στόχο της. Έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 πρόσφατα παιχνίδια της προερχόμενη από 2 σερί G/G.

Εντός τετράδας βρίσκεται η Πλίμουθ που ήρθε ισόπαλη με 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Μπάρτον. Με ένα καλό πρόσφατο σερί έχει ανέβει και αυτή βαθμολογικά και προς το παρόν είναι εντός στόχων για τα πλέι οφς. Αρκετά προσεχτική στο παιχνίδι παίζοντας πολύ αμυντικά και κοιτάζοντας την ουσία παίρνοντας νίκες με 1-0 και 2-0.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν κοινή ρότα και περιμένω να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Πάμε με το G/G στο 1,80 της Betshop.

 

Σάντερλαντ - Σριούσμπερι

Σπουδαία νίκη με 1-2 πήρε η Σάντερλαντ στην έδρα της Όξφορντ, με την οποία έφτασε τις 5 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Άργησε πολύ αλλά ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή και πλέον βρίσκεται εντός της πρώτης εξάδας κυνηγώντας την άνοδο. Θα ψάξει άλλη μία νίκη σήμερα στην δυνατή της έδρας, εκεί όπου έχει ρεκόρ 14-2-4.

Η βαθμολογική της αδιαφορία αρχίζει και φέρνει μία λογική χαλαρότητα, με την οποία πλέον δεν κερδίζει εδώ και 2 αγωνιστικές μετά το νικηφόρο σερί που είχε προηγηθεί. Στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ίπσουιτς. Εκτός έδρας έχει μία ήττα στις 4 πρόσφατες εξόδους της, αλλά έχει μόλις 3 νίκες σε 20 αγώνες.

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ έχει και την φόρα και την φόρμα να συνε΄χισει με νίκες. Επιλογή ο άσος στο 1,78 της Novibet.

 

Τσέλτεναμ - Τζίλιγχαμ

Το αρνητικό σερί για την Τσέλτεναμ έλαβε τέλος καθώς επικράτησε της Πόρτσμουθ με 1-0 την τελευταία αγωνιστική επιστρέφοντας στις νίκες. Με 54 βαθμούς βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς κάποιο κίνητρο, κάτι που την κάνει να παίζει πλέον πιο ελεύθερα. Έρχεται από 5/7 G/G & Over 3,5 για του λόγου το αληθές.

Αυτή που έχει το κίνητρο είναι η Τζίλιγχαμ που κράτησε στο εντός έδρας 1-01 την Γουίκομ παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό. Έφτασε ρους 38 και είναι ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού. Είναι ομάδα που σκοράρει αλλά έχει πολλά κενά πίσω, έχοντας εμφανίσει προσφάτως 2.3 G/G.

Εκτίμηση: Με τον τρόπο που αγωνίζονται νομίζω πως το G/G στο 1,80 είναι πολύ πιθανό.

 

Φλίτγουντ - Όξφορντ

Η Φλίτγουντ δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άκρινγκτον χάνοντας με 1-2 και έτσι παρέμεινε στους 38 βαθμούς και στο όριο του υποβιβασμού. Ψάχνει βαθμούς και το σημερινό ματς είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά όταν βρει χώρους και στην έδρα της θα επιτεθεί. Έρχεται από 3 σερί G/G και 2/3 Over 2,5.

Η Όξφορντ αρχίζει και κάνει κοιλιά στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Έχασε με 1-2 και από την Σάντερλάντ και έφτασε τις 3 σερί ήττες αλλά και τα 4 διαδοχικά ματς χωρίς τρίποντο. Έπεσε στους 69 βαθμούς και βγήκε εκτός εξάδας, ωστόσο παραμένει σε επαφή και στο -4. Έρχεται από 7/8 G/G και 6/8 Over 2,5 παίζοντας επίσης ανοιχτά.

Εκτίμηση: Με τον τρόπο που παίζουν αμφότερες, το Over 2,5 στο 1,95 είναι μία πολύ καλή επιλογή.

 

Οι προτάσεις μου:

 

 

17:00  Γουίκομ - Πλίμουθ:  G/G  (1,80)  - Betshop  - 10 Stake

17:00  Σάντερλαντ - Σριούσμπερι:  1  ( 1,78)  - Novibet  - 12 Stake

17:00  Τσέλτεναμ - Τζίλιγχαμ:  G/G  (1,80)  - Betshop - 10 Stake

17:00  Φλίτγουντ - Όξφορντ:  Over 2,5  (1,95)  - Betshop  - 10 Stake