14/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (15/03): Νίκη εξάδας η Σέφιλντ

Εξ αναβολής παιχνίδια έχει σήμερα το μενού με 7 αναμετρήσεις και παρακάτω θα δούμε τις πιο δυνατές επιλογές. Πάμε να ξεκινήσουμε...

 

Γουίκομ - Φλίτγουντ

Η Γουίκομ δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρόδεραμ και έτσι έμεινε στο 0-0 σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Έχει μαζέψει 7 βαθμούς στα 3 τελευταίες παιχνίδια και βρίσκεται στο -3 από την εξάδα. Είναι δυνατή εντός έδρας με 10 νίκες σε 19 αναμετρήσεις, αλλά έχει μόνο ένα τρίποντο στα 5 τελευταία.

Η Φλίτγουντ ηττήθηκε με 4-2 από την Μπάρτον και συνεχίζει την καθοδική της πορεία. Έφτασε τις 4 σερί ήττες και πλέον είναι ισόβαθμη ακριβώς στο όριο του υποβιβασμού. Σε αυτά τα ματς έχει δεχτεί 11 γκολ με τραγική αμυντική συμπεριφορά, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις 2 νίκες σε 19 εξόδους με 10 ήττες.

Εκτίμηση: Η Γουίκομ είναι μία ανάσα μακριά από τα πλέι οφς και έχει την ικανότητα να πάρει άλλη μία νίκη προσφάτως απέναντι στην κακή Φλίτγουντ. Άσος στο 1,70 της Novibet.

 

Πλίμουθ - Πόρτσμουθ

Σημαντική νίκη πήρε η Πλίμουθ που κέρδισε με 0-1 και την Μπόλτον και έφτασε τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Έφτασε τους 65 βαθμούς και βρίσκεται στην πολυπόθητη έκτη θέση, θέλοντας να μείνει εκεί μέχρι το φινάλε. Δυνατή εντός έδρας με 3./4 νίκες προσφάτως και 10 νίκες σε 17 ματς. Σε αυτό θα στηριχτεί για άλλο ένα καλό αποτέλεσμα.

Λίγο πιο κάτω της με 58 βαθμούς βρίσκεται η Πόρτσμουθ που κάνει και αυτή προσπάθεια για να μπει στην εξάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Ίπσουιτς και αύξησε το θετικό της σερί σε 6-2-0 προσφάτως. Εκτός έδρας δεν χάνει στις 3 τελευταίες εξόδους με 2 νίκες και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Δεν αποκλείεται να δούμε και σήμερα το ίδιο σενάριο αφού αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και έχουν τους ίδιους στόχους. Επιλογή το Χ στο 3,30 του Stoiximan.

 

Σέφιλντ Γουέν. - Άκρινγκτον

Άλλη μία νίκη πήρε η Σέφιλντ που κέρδισε εύκολα με 6-0 την Κέμπριτζ και συνεχίζει προσηλωμένη στον στόχο της. Έφτασε τους 64 βαθμούς έχοντας 8 νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές και πλέον απέχει έναν πόντο. Με νίκη σήμερα μπορεί να μπει εντός των θέσεων τω πλέι οφς, βασιζόμενη στην δυνατή της έδρας όπου έχει ρεκόρ 12-4-2 (2η καλύτερη επίδοση).

Η Άκρινγκτον κέρδισε με 2-1 την Τσάρλτον και έφτασε τις 2 νίκες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Έφτασε τους 49 βαθμούς και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς να κινδυνεύει, αλλά και χωρίς να μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα. Είναι από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες έχοντας 5 σερί ήττες και συνολικά 11 σε 17 εξόδους, διαθέτοντας παράλληλα και την χειρότερη εντός έδρας επίθεση με 12 τέρματα.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ έχει πάρα για τα καλά φόρα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να συνεχίσει με νίκες απέναντι σε μία Άκρινγκτον που εκτός έδρας... χάνεται. Άσος μαζί με Over 1,5 στο 1,83 της Novibet.

 

Σριούσμπερι - Μόρκαμ

Η Σριούσμπει έχασε με 1-2 από την Όξφορντ και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Με 39 βαθμούς δεν βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από τις θέσεις του υποβιβασμού και κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός. Έχει 6 ισοπαλίες στις 10 πρόσφατες αγωνιστικές.

Η Μόρκαμ έχασε με 1-3 από την Τσέλτεναμ και παρέμεινε για ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη, πιο συγκεκριμένα για 10η αγωνιστική. Εδώ και 9 σερί ματς πηγαίνει εναλλάξ τις ισοπαλίες και τις ήττες δημιουργώντας ένα εκπληκτικό σερί, έχοντας 33 βαθμούς εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Εκτός έδρας πάντως έχει 12/18 ήττες και έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση.

Εκτίμηση: Τα... εναλλάξ της Μόρκαμ και οι 6/10 ισοπαλίες της Σριούσμπερι προσφάτως, σε συνδυασμό πάντα με το κίνητρο και των δύο, οδηγούν σε μία καλοπληρωμένη ισοπαλία στο 3,25 της Novibet.

 

Οι προτάσεις μου

 

 

21:45  Γουίκομ - Φλίτγουντ:  1  (1,70)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Πλίμουθ - Πόρτσμουθ:  X  (3,30)  - Stoiximan  - 10 Stake

21:45  Σέφιλντ Γουέν. - Άκρινγκτον:  1 & Over  1,5  (1,83)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Σριούσμπερι - ΜόρκαμΧ  (3,25)  - Novibet  - 10 Stake