24/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (15/01): Γέρνουν προς τις έδρες

Λίγα παιχνίδια εξ αναβολής έχουμε σήμερα. Πάμε να τα δούμε...

 

Γουίμπλεντον - Ίπσουιτς

Η Γουίμπλεντον δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρτον, αλλά τελικά πήρε τον βαθμό με το 1-1, παίρνοντας παράλληλα και την τρίτη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχει 4 ισοπαλίες και 2 ήττες παραμένοντας χωρίς τρίποντο, έχοντας σε αυτά τα ματς 5/6 Under 2,5. Εντός έδρας έχει από τα χειρότερα ρεκόρ με σερί 2-7-2!

Η Ίπσουιτς κέρδισε με 2-01 την Άκρινγκτον και με 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές έφτασε τους 38 βαθμούς, μένοντας ωστόσο αρκετούς πόντους πίσω από τις θέσεις των πλέι οφς. Είναι σε καλή κατάσταση και θέλει άλλη μία νίκη, καθώς εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει μόλις 4 σε 13 εξόδους με 3/5 ήττες.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολο ματς, αφού η Ίπσουιτς είναι μεν καλύτερη, αλλά όχι εκτός έδρας, με την Γουίμπλεντον να το ρίχνει στις ισοπαλίες. Στο Χ λέω να μείνω και σήμερα σε απόδοση 3,40.

 

Μπάρτον - Μίλτον Κέινς Ντονς

Η Μπάρτον αν και ήταν ελαφρώς καλύτερη της Γουίμπλεντον δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 1-1, μένοντας αήττητη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική (2-2-0). Έφτασε τους 36 βαθμούς και απέχει 10 από την πρώτη εξάδα δίνοντας την μάχη της για τα πλέι οφς. Πολύ δυνατή εντός έδρας με ρεκόρ 7-3-3 και 23 γκολ στο ενεργητικό της.

Η ΜΚ Ντονς υπέστη ήττα σοκ με 0-1 από την Ντονκάστερ και ηττήθηκε μετά από 2 σερί νίκες που είχαν προηγηθεί. Παραμένει εντός της πρώτης εξάδας έχοντας το πλεονέκτημα για τα πλέι οφς στο φινάλε της σεζόν με την μέχρι τώρα παρουσία της. Εξαιρετική εκτός έδρας φέτος με ρεκόρ 6-4-3 σε 13 εξόδους, έχοντας τον τρίτο καλύτερο απολογισμό της κατηγορίας.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες είναι σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση και το G/G στο  1,67 της Betshop έιναι πολύ πιθανό.

 

Τζίλιγχαμ - Σριούσμπερι

Το πάλεψε στη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουίγκαν η Τζίλιγχαμ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ηττήθηκε με 3-2 και έφτασε τις 8 ήττες στις 9 πρόσφατες αγωνιστικές. Με μόλις 3 νίκες σε 26 παιχνίδια παραμένει στην τελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό εάν συνεχίσει έτσι.  Έρχεται από 5/6 Over 2,5.

Η Σριούσμπερι γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Μπόλτον και δεν κατάφερε να κερδίσει και να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική. Με 30 βαθμούς βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού παλεύοντας για την σωτηρία της. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε 13 εξόδους, έχοντας 9 ήττες σε αυτά τα ματς σκοράροντας μόλις 9 τέρματα.

Εκτίμηση: Σίγουρα η Σριούσμπερι είναι καλύτερη, αλλά τελευταία δεν παίζει καλά και δεν σκοράρει. Πολλά τα κενά της Τζίλιγχαμ, αλλά δείχνει την διάθεση να παλέψει. Αξίζει το 1Χ στο 1,72 του Stoiximan.

 

Φλίτγουντ - Πλίμουθ

Με σβηστές τις μηχανές η Φλίτογυντ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τσάρλτον και επέστρεψε στις ήττες μετά από 2 νίκες που είχε σημειώσει νωρίτερα. Παραμένει έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σιγά σιγά ο κλοιός σφίγγει για την σωτηρία της.  Εντός έδρας πάντως έχει 3/4 νίκες το τελευταίο διάστημα.

Με 1-2 από την Λίνκολν έχασε η Πλίμουθ την τελευταία αγωνιστική, γνωρίζοντας έτσι την δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Αυτό είχες ως αποτέλεσμα να βγει εκτός της πρώτης εξάδας και να μένει στο -3 από τις θέσεις των πλέι οφς. Κακή αμυντικά προσφάτως δεχόμενη 6 γκολ σε 2 αγωνιστικές, ενώ στα τελευταία εκτός έδρας ματς έχει μία νίκη σε 5 εξόδους.

Εκτίμηση: Η Φλίτγουντ εντός έδρας τελευταία πείθει περισσότερο απ' ότι η Πλίμουθ στα εκτός. Ο άσος στο 2,85 της Novibet αξίζει το ρίσκο του.

 

 

Οι προτάσεις:

 

 

21:45  Γουίμπλεντον - Ίπσουιτς:  Χ  (3,40)  - Stoximan  - 10 Stake

21:45  Μπάρτον - Μίλτον Κέινς Ντονς:  G/G  (1,70)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Τζίλιγχαμ - Σριούσμπερι:  1Χ  (1,72)  - Stoiximan  - 10 Stake

21:45  Φλίτγουντ - Πλίμουθ:  1  (2,85)  - Novibet  - 10 Stake