14/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (14/02): Συνεχίζει για την κορυφή η Γουίγκαν

Με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις πορευόμαστε στο σημερινό κουπόνι, καθώς δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για τις υπόλοιπες ομάδες. Πάμε να τις δούμε.

 

Γουίγκαν - Κρου

Η Γουίγκαν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Τσάρλτον την προηγούμενη αγωνιστική, όμως αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και αν επικρατήσει με 2-1. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη μετά από 3 διαδοχικές αγωνιστικές, φτάνοντας πλέον τους 58 βαθμούς και παραμένοντας στη δεύτερη θέση με παιχνίδια λιγότερα. Εντός έδρας έχει 8 νίκες σε 14 αναμετρήσεις.

Η Κρου συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς έχασε εύκολα με 4-1 και από την Άκρινγκτον. Έφτασε τις 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τις 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη, παραμένοντας με 22 βαθμούς στην προτελευταία θέση. Έχει μία από τις χειρότερες άμυνες με 56 γκολ παθητικό, ενώ έχει τον χειρότερο απολογισμό στην κατηγορία εκτός έδρας με σερί 1-3-12.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν είναι κλάσεις ανώτερη από την Κρου σε όλους τους τομείς και περιμένω να επικρατήσει σήμερα τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά. Επιλογή το 1 & Over 1,5 στο 1,70 του Stoiximan.

 

Λίνκολν - Ντονκάστερ

Λίγο έλειψε να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Γουίκομ, όμως στο 85' δέχτηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν άξιζε τους 3 βαθμούς, αφού δέχτηκε συνολικά 28 τελικές προσπάθειες από την αντίπαλο! Με 4 βαθμούς στις 2 τελευταίες αγωνιστικές ανέβηκε στην 17η θέση με 35 πόντους και ξέφυγε στο +5 από το όριο του υποβιβασμού. Εντός έδρας μετρά 3 σερί G/G.

Καμία τύχη δεν είχε η Ντονκάστερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτσμουθ, από την οποία και ηττήθηκε με 4-0 με εύκολο τρόπο. Έφτασε τις 4 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και με 22 βαθμούς παραμένει τελευταία στην βαθμολογία. Εκτός έδρας έχει 13/16 ήττες φέτος, ωστόσο έχει 2/3 διπλά προσφάτως.

Εκτίμηση: Η Λίνκολν μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά δέχεται εύκολα γκολ και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Η Ντονκάστερ παλεύει τα παιχνίδια της. παίζει ανοιχτά γιατί κυνηγάει βαθμούς και μπορεί να βοηθήσει στα πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2,5 στο 1,80 της Novibet.

 

Μπάρτον - Μπόλτον

Σε ένα ακόμα ανοιχτό παιχνίδι η Μπάρτον ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με 2-2 κόντρα στην Κέμπριτζ, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική. Βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν έχει κάποιο μεγάλο κίνητρο προς το παρόν. Αρκετά επιθετικό το στυλ της καθώς προέρχεται από 3/4 G/G & Over 2,5.

Η Μπόλτον συνεχίζει την αντεπίθεσή της και το εξαιρετικό της σερί διευρύνεται. Κέρδισε και την Όξφορντ εκτός έδρας με 2-3 και με ένα σερί 6-1-0 έφτασε τους 45 βαθμούς στην 10η θέση, κυνηγώντας πλέον την πρώτη εξάδα από την οποία και απέχει 8 πόντους. Εκτός έδρας δεν χάνει εδώ και 3 αγωνιστικές, έχοντας 3/4 G/G προσφάτως.

Εκτίμηση: Η Μπόλτον είναι σε φόρμα, σκοράρει εύκολα, όμως εκτός έδρας έχει προβλήματα και η επιθετική Μπάρτον μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Λογικό το G/G στο 1,70 της Betshop.

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Γουίγκαν - Κρου:  1 & Over 1,5  (1,70)  -  Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Λίνκολν - Ντονκάστερ:  Over 2,5  (1,80)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Μπάρτον - Μπόλτον:  G/G  (1,70)  - Betshop  - 12 Stake