12/04/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (12/04): Παιχνίδια που δεν προσφέρονται για θέαμα

Δύο ματς εξ αναβολής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, οπότε πάμε να τα δούμε παρακάτω...

 

Μπάρτον - Γουίγκαν

Η Μπάρτον συνεχίζει την μέτρια πορεία της το τελευταίο διάστημα, μένοντας και στο εντός έδρας 0-0 με την Πλίμουθ. Έχει μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές και αυτό την έχει ρίξει αρκετά, αφού με τους 48 βαθμούς που έχει συλλέξει βρίσκεται στο +10 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αρκετά καλή είναι εντός έδρας έχοντας πρόσφατο σερί το 2-2-1.

Η Γουίγκαν συνεχίζει το βιολί της  κερδίζοντας με 1-3 και την Λίνκολν, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας έχει τον καλύτερο απολογισμό με ρεκόρ 13-4-2.

Εκτίμηση: Η Μπάρτον μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, αλλά εντός έδρας είναι υπολογίσιμη δύναμη και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ανώτερη Γουίγκαν. Το Under 2,5 στο 1,80 είναι αρκετά πιθανό και το κρατάω.

 

Πόρτσμουθ - Ρόδεραμ

Η Πόρτσμουθ είχε την  ευκαιρία να κυνηγήσει την εξάδα και τα πλέι οφς πριν λίγο καιρό, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μάλλον έχει χάσει κάθε ελπίδα της. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε με 1-0 από την Τσέλτεναμ και παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική. Έχει χάσει σημαντικό έδαφος, όμως εντός έδρας είναι δυνατή με σερί 10-5-4 και ελπίζει σε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

Δεν είναι στα καλύτερά της η Ρόδεραμ τον τελευταίο καιρό. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 0-1 από την Τσάρλτον και παρέμεινε με μία νίκη στις 6 πρόσφατε αγωνιστικές! Έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, κυνηγώντας έτσι ξανά την δυάδα και την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 11-5-3 σε 19 εξόδους, έχοντας μάλιστα την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 γκολ!

Εκτίμηση: Περιμένω ένα πολύ προσεχτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες και το Under 2,5 στο 1,75 είναι μία αρκετά δυνατή επιλογή.

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Μπάρτον - Γουίγκαν:  Under 2,5  (1,80)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Πόρτσμουθ - Ρόδεραμ:  Under 2,5  (1,75)  - Novibet  10 Stake