08/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (09/05): Δίνει απαντήσεις η Σέφιλντ

Επαναληπτικός ημιτελικός μετά το 1-0 της Σάντερλαντ στο πρώτο παιχνίδι. Η Σέφιλντ ψάχνει την ανατροπή...

 

Σέφιλντ Γουέν. - Σάντερλαντ

Η Σέφιλντ προσπάθησε να κλέψει το ματς από την Σάντερλαντ στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο τελικά ηττήθηκε με 1-0. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στην τελική προσπάθεια, ενώ φάνηκε πως αρκέστηκε σε πιο παθητικό ρόλο, όπως άλλωστε κάνει σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος. Η δύναμή της είναι στα εντός, εκεί όπου φέτος έχει τον καλύτερο εντός έδρας απολογισμό με ρεκόρ 16-5-2, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 48 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 18 γκολ.

Η Σάντερλαντ μπόρεσε να σκοράρει με τον Στιούαρτ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη με 1-0, η οποία φυσικά της δίνει και ένα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Ήταν αρκετά καλή, είχε φάσεις στο ενεργητικό της και ευτύχισε να είναι πιο εύστοχη. Μπορεί να είναι δυνατή εντός έδρας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε μεγάλο βαθμό εκτός έδρας. Ο απολογισμό της φτάνει το 8-9-6 και η λογική λέει πως θα πάει να παίξει και πάλι για την ισοπαλία, ελπίζοντας πως θα είναι αυτή που θα φτάσει στον τελικό.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ είναι πάρα πολύ δυνατή εντός έδρας και περιμένω να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τουλάχιστον μία φορά για να μας δώσει τον άσο στο 2,15 της Novibet. Άλλωστε η Σάντερλαντ εκτός έδρας χάνει πολλή από την δυναμική της.

 

Η πρόταση:

 

21:45  Σέφιλντ Γουέν. - Σάντερλαντ1  (2,15)  - Novibet  - 10 Stake