08/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (08/03): Έφτασε στα όρια η Σάντερλαντ

Παιχνίδια που είχαν αναβληθεί το προηγούμενο διάστημα έχουμε απόψε με έξι αναμετρήσεις να παίζουν μπάλα. Πάμε να τις δούμε...

 

Ίπσουιτς - Λίνκολν

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί η Ίπσουιτς να κρατηθεί κοντά στις θέσεις των πλέι οφς. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 0-2 την Φλίτγουντ και ανέβηκε στους 56 βαθμούς, μόλις στο -5 από την πρώτη εξάδα. Το πρόσφατο σερί της φτάνει το 4-3-0, έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, δίνοντας την απαραίτητη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία.

Επιστροφή στις νίκες για την Λίνκολν μετά από 3 διαδοχικές ήττες, καθώς επικράτησε με 3-1 της Σέφιλντ ανατρέποντας τα προγνωστικά. Συνεχίζει την μάχη για την επιβίωσή της ξεφεύγοντας πλέον με 7 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις. Εκτός έδρας δεν είναι κακή, με το ρεκόρ της να φτάνει το 5-4-6  έχοντας 2/4 διπλά προσφάτως.

Εκτίμηση: Η Ίπσουιτς αυτήν την στιγμή έχει μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και νομίζω πως θα της δώσω το προβάδισμα στο 1,71 της Novibet.

 

Κρου - Πόρτσμουθ

Δεν τα κατάφερε η Κρου απέναντι στην Γουίκομ χάνοντας με 1-3. Έφτασε τις 8 ήττες στα 9 τελευταία τους παιχνίδια και συνεχίζει την καθοδική της πορεία προς τον υποβιβασμό.  Βρίσκεται στην τελευταία θέση με την δεύτερη χειρότερη άμυνα (63 γκολ), έχοντας παράλληλα και τον χειρότερο εντός έδρας απολογισμό με σερί 4-4-9.

Η Πόρτσμουθ έχει πατήσει το γκάζι και τρέχει να προλάβει τα πλέι οφς. Κέρδισε εύκολα με 4-0 την Άκρινγκτον και συνέχισε με νίκες, φτάνοντας τις 5 στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Απέχει 6 βαθμούς από την εξάδα, όμως εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλή για να ελπίζει για ανάλογη συνέχεια, καθώς μετρά 5 νίκες σε 16 εξόδους.

Εκτίμηση: Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Η Κρου είναι τραγική και η Πόρτσμουθ ανεβασμένη, οπότε αξίζει το διπλό στο 1,75 της Novibet.

 

Μίλτον Κέινς Ντονς - Τσέλτεναμ

Η ΜΚ Ντονς κέρδισε με 1-2 και την Ρόδεραμ βγάζοντας ένα τεράστιο διπλό, φτάνοντας έτσι τις 4 σερί νίκες. Βρίσκεται στην τρίτη θέση και κυνηγά την πρώτη δυάδα από την οποία είναι μία ανάσα μακριά. Έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια, αλλά εντός έδρας με 9 νίκες σε 17 ματς κινείται στην μετριότητα.

Έκανε το αυτονόητο η Τσέλτεναμ κερδίζοντας με 4-0 την Ντονκάστερ, οπότε περίπου στην μέση της βαθμολογίας αισθάνεται άνετη στην μάχη της επιβίωσης. Στα τελευταία παιχνίδια κατάφερε να χάσει μόνο από την τελευταία Κρου, έχοντας σερί 3-4-1. Εκτός έδρας είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες έχοντας 8/16.

Εκτίμηση: Η Τσέλτεναμ δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της και το αποδεικνύει η πρόσφατη εικόνα της. Έχει τις δυνατότητες να σκοράρει και σήμερα απέναντι στην δυνατή ΜΚ. Επιλέγω το G/G στο 1,88 της Betshop.

 

Πλίμουθ - Γουίμπλεντον

Η Πλίμουθ πήρε την νίκη που ήθελε απέναντι στην Μόρκαμ κερδίζοντας με 2-0 και μετά από 2 ήττες επέστρεψε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπήκε ξανά στο κόλπο των πλέι οφς καθώς βρίσκεται 2 πόντους μακριά, ωστόσο θέλει να συνεχίσει και σήμερα με νίκη στην έδρα της όπου μετρά 3/5 νίκες προσφάτως.

Η Γουίμπλεντον αναμενόμενα έχασε με 1-0 από την Γουίγκαν και συνεχίζει χωρίς νίκη για 17 σερί ματς! Είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού κατά 2 βαθμούς και συνεχίζει να στοχεύει στις ισοπαλίες έχοντας τις περισσότερες φέτος με 15 σε 35 αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει 10/17 ήττες προερχόμενη από 3/4 προσφάτως.

Εκτίμηση: Η Πλίμουθ είναι ανώτερη ως ομάδα, παίζει καλά και είναι σε φάση που μπορεί να κερδίσει την μετριότατη Γουίμπλεντον. Λογικός ο άσος στο 1,70.

 

Σάντερλαντ - Φλίτγουντ

Η Σάντερλαντ ήταν καλύτερη της Τσάρλτον στο εκτός έδρας παιχνίδι της, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει μένοντας στο 0-0. Συνεχίζει να έχει μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος και παράλληλα την καθοδική της πορεία, όμως είναι στο -1 από την εξάδα και παραμένει ένα από τα φαβορί για τα πλέι οφς. Θέλει τη νίκη σήμερα σε μία έδρα όπου μετρά 11/17 νίκες.

Άλλη μία ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Φλίτγουντ που έχασε με 0-2 από την Ίπσουιτς. Έφτασε τις 3 στις 4 τελευταίες αγωνιστικές και παρέμεινε χωρίς νίκη για 9 σερί παιχνίδια. Στα 2 τελευταία δεν σκόραρε μάλιστα, ενώ δέχτηκε από 2 γκολ., μένοντας έτσι στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις 2 νίκες σε 17 εξόδους μετρά, έχοντας δεχτεί 33 γκολ.

Εκτίμηση: Τέλος τα ψέματα για την Σάντερλαντ. Δεν έχει άλλα περιθώρια γκέλας καθώς θα χάσει το τρένο των πλέι οφς. Ιδανικός αντίπαλος η Φλίτγουντ για να μας δώσει το 1 & Over 1,5 στο 1,80 της Novibet.

 

Μπόλτον - Μόρκαμ

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της εξάδας η Μπόλτον που κέρδισε με 0-3 την Τζίλιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική και έφτασε τους 54 βαθμούς. Με 5 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται πλέον στο -7 από την εξάδα και κάνει την προσπάθειά της για να τα καταφέρει. Πολύ δυνατή στο Ρίμποκ προερχόμενη από 5 σερί νίκες και έχοντας συνολικά 10/17 φέτος.

Δύσκολα τα πράγματα για την Μόρκαμ που έχασε με 2-0 από την Πλίμουθ και παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Δεν κερδίζει εδώ και 8 σερί ματς πρωταθλήματος έχοντας 4 ήττες και 4 ισοπαλίες, θέλοντας την επιστροφή στις νίκες για να πάρει βαθμολογικές ανάσες. Εκτός έδρας έχει τον δεύτερο χειρότερο απολογισμό με 12/17 ήττες και 37 γκολ παθητικό (χειρότερη άμυνα).

Εκτίμηση: Η Μπόλτον κάνει τρομερή προσπάθεια να προλάβει την εξάδα και ο αντίπαλος σήμερα είναι στα μέτρα της για να φτάσει στη νίκη και να μας δώσει τον άσο του 1,70.

 

Οι προτάσεις μου

 

 

21:45  Ίπσουιτς - Λίνκολν:  1  (1,71)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Κρου - Πόρτσμουθ:  2  (1,75)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Μίλτον Κέινς Ντονς - Τσέλτεναμ:  G/G  (1,88)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Πλίμουθ - Γουίμπλεντον:  1  (1,70)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Σάντερλαντ - Φλίτγουντ:  1 & Over 1,5  (1,80)  - Novibet  - 12 Stake

22:00  Μπόλτον - Μόρκαμ:  1  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake