08/02/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (08/02): Σωστό φαβορί οι Ντονς

Φουλ αγωνιστική δράση στο σημερινό πρόγραμμα με γεμάτη αγωνιστική. Πάμε να δούμε τα πιο δυνατά σημεία της παρακάτω...

 

Άκρινγκτον - Όξφορντ

Προγραμματισμένη ήττα γνώρισε η Άκρινγκτον από την Ρόδεραμ με 1-0, όμως πάλεψε πολύ το ματς για να πάρει τον βαθμό. Δεν κερδίζει εδώ και 6 αγωνιστικές, έχοντας όμως 4 ισοπαλίες, ωστόσο με 37 βαθμούς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύει άμεσα. Προέρχεται από 4/5 G/G.

Τεράστια νίκη με 3-2 επί της Πόρτσμουθ πήρε η Όξφορντ την προηγούμενη αγωνιστική, σε ένα ματς που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα κερδίζοντας με γκολ στο 96'! Συνεχίζει το καλό της σερί με 3 νίκες και μία ισοπαλία προσφάτως, προερχόμενη από 3/4 Over 4,5 και 4 σερί G/G.

Εκτίμηση: Την φόρμα την έχει η Όξφορντ, όμως η Άκρινγκτον είναι δυνατή εντός έδρας. Με τον τρόπο που παίζουν είναι πάρα πολύ πιθανή η εμφάνιση του G/G στο 1,65 της Betshop.

 

Γουίμπλεντον - Ρόδεραμ

Δεν κατάφερε η Γουίμπλεντον να πάρει τον βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσάρλτον καθώς έχασε με 3-2. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 10 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει γίνει αρκετά επιθετική τελευταία με 4/5 G/G και 2 σερί Over 3,5.

Δυσκολεύτηκε παραπάνω απ' ότι θα περίμενε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άκρινγκτον, ωστόσο κέρδισε με 1-0 και έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με αρκετούς βαθμούς διαφορά, κάτι που την καθιστά φαβορί για τον τίτλο αυτήν την στιγμή.

Εκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολο το ματς για την Ρόδεραμ. Η Γουίμπλεντον δεν χάνει εύκολα προσφάτως (5/7 ισοπαλίες) και σκοράρει στα 5 από τα 6 πρόσφατα ματς. Πιθανό το G/G στο 1,87 της Betshop.

 

Λίνκολν - Μόρκαμ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε από την ΜΚ Ντονς η Λίνκολν, η οποία γνώρισε την τρίτη ήττα της στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Η μάχη της παραμονής φουντώνει και η ίδια πλέον έπεσε μόλις στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αρκετά ευάλωτη αμυντικά έχοντας δεχτεί γκολ στα 5 τελευταία ματς, εμφανίζοντας παράλληλα και 4/5 G/G & Over 2,5.

Με 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση της Μόρκαμ με την Μπόλτον, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς νίκη εδώ και 3 αγωνιστικές. Με μία νίκη στα τελευταία 6 ματς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις με αποτέλεσμα να μένει εντός της ζώνης. Και αυτή παίζει επιθετικά προερχόμενη από 4/5 G/G και 3/5 Over 2,5.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη για στήριξη, ωστόσο στα γκολ αξίζει να ασχοληθούμε με την φόρα που έχουν. Πιθανό και εδώ το G/G στο 1,83 της Betshop.

 

Ντονκάστερ - Ίπσουιτς

Ανέλπιστη νίκη πήρε η Ντονκάστερ που κέρδισε με 1-2 την Σάντερλαντ εκτός έδρας. Έφτασε τις 2 νίκες στα 4 τελευταία ματς, αμφότερες εκτός έδρας, κάτι που φαίνεται να την ευνοεί όταν είναι το απόλυτο αουτσάιντερ. Φυσικά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -8 από την σωτηρία, έχοντας 5 σερί ήττες εντός έδρας με παθητικό 14 γκολ!

Σε φόρμα βρίσκεται η Ίπσιυιτς που κέρδισε με 1-0 την Τζίλιγχαμ και έφτασε τις 5 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Έφτασε τους 44 βαθμούς στην ένατη θέση και δίνει την αντεπίθεσή της για να προλάβει να μπει στα πλέι οφς. Εκτός έδρας έχει 2/4 διπλά προσφάτως και με όπλο την άμυνα θα προσπαθήσει να πάρει το τρίτο σήμερα.

Εκτίμηση: Η Ντονκάστερ κέρδισε την Σάντερλαντ και αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο γεγονός φέτος. Παραμένει όμως η χειρότερη ομάδα και η φορμαρισμένη Ίπσουιτς έχει το προβάδισμα. Διπλό στο 2,15.

 

Τσέλτεναμ - Σάντερλαντ

Σε ένα περιπετειώδης παιχνίδι η Τσέλτεναμ έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Γουίμπλεντον και έμεινε πιστή στις ισοπαλίες φέτος, φτάνοντας τις 12 στο φετινό πρωτάθλημα! Μπορεί να μην κερδίζει εδώ και καιρό, αλλά δεν χάνει εύκολα έχοντας 5/6 Χ προσφάτως, με τα 4 να εμφανίζουν και το G/G.

Ήττα σοκ υπέστη η Σάντερλαντ από την Ντονκάστερ με 1-2, συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις προσφάτως. Έχει μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πέσει στην τέταρτη θέση και να μπει πλέον για τα καλά στην μάχη της εξάδας, χάνοντας έδαφος για την απευθείας άνοδο. Έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια, εμφανίζοντας 7/9 Over 2,5 και 4/6 G/G.

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης το τελευταίο διάστημα. Τα G/G πάνε και έρχονται στις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα και άλλο ένα σήμερα στο 1,65 της Betshop είναι πολύ πιθανό.

 

Φλίτγουντ - Μίλτον Κέινς Ντονς

Άλλη μία ισοπαλία εμφάνισε η Φλίτγουντ που έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Σριούσμπερι. Ήταν η τρίτη διαδοχική και το τέταρτο ματς στο οποίο δεν κερδίζει, παραμένοντας έτσι στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει πρόσφατο σερί το 2-2-1, αλλά έχει 5 νίκες σε 15 ματς.

Η ΜΚ Ντονς κέρδισε με 2-1 την Λίνκολν και συνεχίζει νικηφόρα την προσπάθειά της. Έφτασε τις 5 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, δεχόμενη μάλιστα μόλις 3 γκολ σε αυτά τα ματς, και πλέον ανέβηκε στην τρίτη θέση και στο -1 από την πρώτη δυάδα, κυνηγώντας έτσι την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό με σερί 8-4-3, μετρά 4/5 διπλά προσφάτως, ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση με 30 γκολ.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν διαφορές και αυτή την στιγμή η ΜΚ δεν πιάνεται, ειδικά εκτός έδρας. Αξίζει και με το παραπάνω το διπλό στο 2,15 της Novibet.

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Άκρινγκτον - Όξφορντ:  G/G  (1,65)  - Novibet - 15 Stake

21:45  Γουίμπλεντον - Ρόδεραμ:  G/G  (1,87)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Λίνκολν - Μόρκαμ:  G/G  (1,83)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Ντονκάστερ - Ίπσουιτς:  2  (2,15)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Τσέλτεναμ - Σάντερλαντ:  G/G  (1,65)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Φλίτγουντ - Μίλτον Κέινς Ντονς:  2  (2,15)  - Novibet  - 12 Stake