06/12/2021 Previews

League One Αγγλίας (07/12): Τον πρώτο λόγω οι «μαυρόγατες»

Με 10 παιχνίδια συνεχίζεται η 21η αγωνιστική σήμερα. Πάμε να τα δούμε όλα παρακάτω κρατώντας επιλογή από κάθε ματς...0

 

Άκρινγκτον - Γουίμπλεντον

Μεγάλη νίκη πήρε η Άκρινγκτον που επικράτησε με 5-1 της Φλίτγουντ στο τελευταίο ματς. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχικά νίκη της στο πρωτάθλημα, με την οποία ανέβηκε στη μέση της βαθμολογίας. Σχετικά καλή εντός έδρας με 5/9 νίκες, εμφανίζοντας 6 διαδοχικά G/G & Over 2,5 στο σπίτι της.

Σε ένα εντυπωσιακό ματς κέρδισε με 4-3 την Τασέλτεναμ για το Κύπελλο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Φλίτγουντ και με 4 βαθμούς στις 2 πρόσφατες αγωνιστικές ξέφυγε ελαφρώς από τις επικίνδυνες θέσεις. Προέρχεται από 4 σερί G/G & Over 2,5 και 3 σερί Over 3,5.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι αφού σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Το G/G στο 1,62 του Stoiximan δικαίως παίζει χαμηλά.

 

Γουίκομ - Μπάρτον

Η Γουίκομ έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Σέφιλντ και συνέχισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Με ένα μίνι σερί 2-1-0 βρίσκεται στην τρίτη θέση αλλά ισοβαθμεί με τους 2 πρώτους στους 38 βαθμούς. Κυνηγά την άνοδο και στηρίζεται πολύ στην έδρα της όπου έχει μέχρι τώρα 7 νίκες σε 9 παιχνίδια.

Η Μπάρτον αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Πορτ Βέιλ με 1-2, ωστόσο στο πρωτάθλημα βελτίωσε τις επιδόσεις της. Κέρδισε με 2-0 την Ντονκάστερ και έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της με μηδέν παθητικό, ανεβαίνοντας έτσι στην 10η θέση κοντά στην πρώτη εξάδα. Έρχεται από 4/5 Under 2,5 στο πρωτάθλημα παίζοντας πιο κλειστά.

Εκτίμηση: Η Γουίκομ είναι ανώτερη ως ομάδα και συνήθως φέτος εκμεταλλεύεται την έδρα της. Επιλογή ο άσος στο 1,93 της Novibet.

 

Κρου - Λίνκολν

Άλλη μία ήττα γνώρισε η Κρου στο πρωτάθλημα χάνοντας με 2-1 από την Ίπσουιτς. Ήταν η τρίτη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, όλες μάλιστα εκτός έδρας. Με μόλις 2 νίκες σε 20 παιχνίδια φέτος στην Λιγκ 1 (εντός έδρας), παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα δείγματα για το μέλλον δεν είναι ενθαρρυντικά. Στην έδρα της έχει 5 Over σε 9 παιχνίδια.

Δεν τα κατάφερε η Λίνκολν στο Κύπελλο χάνοντας με 0-1 από την Χάρτπουλ, γνωρίζοντας παράλληλα και τον αποκλεισμό. Συνέχισε έτσι τα άσχημα αποτελέσματα, καθώς νωρίτερα έχουν προηγηθεί 2 ήττες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα που την αφήνουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καλύτερα εκτός η πορεία της έχοντας απολογισμό 3-3-3 σε 9 εξόδους.

Εκτίμηση: Η Κρου δίνει έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή της. Η Λίνκολν είναι καλύτερη εκτός αλλά έχει αδυναμίες. Προτιμότερη η λύση του 2-3 Γκολ στο 1,95 του Stoiximan.

 

Ντονκάστερ - Όξφορντ

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 της Μάνσφιλντ, τελικά ηττήθηκε με 2-3 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί και 2 ήττες στο πρωτάθλημα χωρίς καν να σκοράρει, φτάνοντας έτσι τις 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Παραμένει προτελευταία έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 34 γκολ.

Πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα εκτός έδρας κόντρα στην Σάντερλαντ με 1-1, φτάνοντας έτσι τις 3 ισοπαλίες στις 4 πρόσφατες αγωνιστικές. Έπεσε για έναν βαθμό εκτός της πρώτης εξάδας και η νίκη σήμερα είναι το ζητούμενο για να μπει και πάλι σε θέσεις πλέι οφ. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά έχοντας 2 νίκες σε 9 ματς, όμως στα 4 τελευταία παραμένει αήττητη (2-2-0).

Εκτίμηση: Η Όξφορντ είναι καλύτερη ομάδα και περιμένω να επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει βαθμολογικά εκεί που αξίζει. Επιλογή το διπλό στο 1,96 της Novibet.

 

Πόρτσμουθ - Σέφιλντ Γουέν.

Αν και ήταν το απόλυτο φαβορί στο Κύπελλο κόντρα στην Χάρογκεϊτ, με ένα γκολ στο 95' ηττήθηκε με 1-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Στο πρωτάθλημα όμως πάει... τρένο, καθώς με το 0-1 επί της Τζίλιγχαμ έφτασε τις 5 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, ανέβηκε πλέον στην 9η θέση και βρίσκεται στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Έναν βαθμό πάνω της βρίσκεται η Σέφιλντ, η οποία έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Γουίκομ και δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη σερί νίκη της. Είναι σε καλή κατάσταση, όμως όλα τα τελευταία της παιχνίδια προσφέρουν γκολ και θέαμα καθώς προέρχεται από 5 σερί Over 2,5 και 4/6 G/G. Εκτός έδρας έχει 5 ισοπαλίες σε 10 ματς, τις περισσότερες στην κατηγορία.

Εκτίμηση: Αμφότερες είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και περιμένω να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Επιλογή το G/G στο 1,80 της Betshop.

 

Ρόδεραμ - Τζίλιγχαμ

Η Ρόδεραμ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Κύπελλο επί της Στόκπορτ και με το 1-0 πέρασε στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Όξφορντ, όμως με απολογισμό 11-5-3 φέτος παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εντός έδρας έχει 6 νίκες σε 10 ματς και την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ.

Η κατηφόρα της Τζίλιγχαμ συνεχίζεται, καθώς έχασε και από την Πόρτσμουθ με 0-1. Έφτασε τις 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και τα 9 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλα. Στα 4 τελευταία μάλιστα δεν κατάφερε καν να σκοράρει, έχοντας ξεκάθαρο πρόβλημα στο γκολ. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 10 εξόδους, παίζοντας συνήθως κλειστά.

Εκτίμηση: Σύμφωνα με την δυναμική της Ρόδεραμ και την επαγγελματική συμπεριφορά της σε κάθε ματς και παράλληλα με την αδύναμη εκτός Τζίλιγχαμ , αλλά παράλληλα και αμυντικά προσεγμένη, το 1 & Under 3,5 στο 1,95 του Stoiximan μοιάζει εξαιρετικό.

 

Σάντερλαντ - Μόρκαμ

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν προς το παρόν όπως θα τα ήθελε η Σάντερλαντ, ωστόσο είναι εντός στόχων. Στο τελευταίο ματς δεν κέρδισε εντός έδρας την Όξφορντ μένοντας στο 1-1, σε ένα ματς όπου είχε 17 τελικές αλλά δεν σκόραρε ξανά. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και με σερί 7-1-1 εντός έδρας έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό σε συνδυασμό με την καλύτερη άμυνα (μόλις 5 γκολ).

Η Μόρκαμ πέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Μπάξτον στο Κύπελλο, αλλά προκρίθηκε έστω με το 0-1. Νωρίτερα υπέστη βαριά ήττα με 0-4 από την ΜΚ Ντονς, παραμένοντας για δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη. Μπήκε ξανά σε μπελάδες αφού απέχει μόνο 2 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού, πληρώνοντας τα πολλά αμυντικά της κενά (6 γκολ σε 2 ματς).

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σημερινό ματς, καθώς η Μόρκαμ δεν παρουσιάζει καλή εικόνα, ειδικά αμυντικά. Το συνδυαστικό 1 & Over 1,5 στο 1,70 του Stoiximan είναι μία πολύ δυνατή επιλογή.

 

Τσάρλτον - Ίπσουιτς

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την Γκέιτσχεντ, καθώς επικράτησε με 0-2 και προκρίθηκε. Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 από την Σριούσμπερι και παρέμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική, μένοντας έτσι κάτω από το μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλή εντός έδρας, καθώς έχει μόνο 3 νίκες σε 10 ματς.

Στο Κύπελλο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Μπάρρου και έτσι θα χρειαστεί επαναληπτικός για να πάρει την πρόκριση. Νωρίτερα κέρδισε με 2-1 την Κρου και επέστρεψε στις νίκες, ωστόσο έχει χάσει έδαφος μένοντας στο -7 από την πρώτη εξάδα. Εκτός έδρας έχει 3/9 νίκες, έχοντας 7/9 Over 2,5 σε αυτά τα ματς!

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν το εύκολο γκολ και θεωρώ πολύ πιθανό να εμφανίσουν ένα ακόμα G/G στο 1,70 του Stoiximan.

 

Τσέλτεναμ - Κέμπριτζ

Σε ένα επεισοδιακό ματς με την Γουίμπλεντον η Τσέλτεναμ ηττήθηκε με 4-3 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Νωρίτερα είχε έρθει ισόπαλη με 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Μπόλτον και διατήρησε το πρόσφατο αήττητο σερί της στο 2-3-0. Απέχει 7 βαθμούς από την εξάδα, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο. Έρχεται από 3/4 G/G & Over 2,5.

Προκρίθηκε επί της Έξετερ η Κέμπριτζ στο Κύπελλο, καθώς επικράτησε με 2-1, ωστόσο η εικόνα της δεν είναι καλή στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε με 1-2 από την Σάντερλαντ και έφτασε τις 3 ήττες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες δεν έχει νίκη. Βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, προερχόμενη από 6/7 G/G & Over 2,5.

Εκτίμηση: Οι ομάδες εμφανίζουν μεγάλα σκορ στα τελευταία τους παιχνίδια και περιμένω και σήμερα να παίξουν επιθετικά. Επιλογή μου το Over 2,5 στο 1,81 της Betshop.

 

Φλίτγουντ - Μπόλτον

Τίποτα δεν πάει καλά φέτος στην Φλίτγουντ. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε άλλη μία ήττα να προστεθεί στις αποτυχίες της, χάνοντας με το βαρύ 5-1 από την Άκρινγκτον. Έχει μόλις 3 νίκες σε 19 αγωνιστικές και βρίσκεται δίκαια εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έρχεται από 9/10 G/G & Over 2,5, έχοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 39 τέρματα.

Δεν μπόρεσε να κερδίσει η Μπόλτον εντός έδρας την Τσέλτεναμ μένοντας στο πλούσιο 2-2. Με 4 βαθμούς σε 2 ματς ανέβηκε στη 14η θέση με 26 βαθμούς, αλλά έχει χάσει προς το παρόν το τρένο των πλέι οφ. Εκτός έδρας δεν είναι ιδιαίτερα καλή με 6 ήττες σε 10 εξόδους, χωρίς να έχει σκοράρει στα 4 τελευταία ματς. Έρχεται από 3/5 Over 2,5.

Εκτίμηση:  Η Φλίτγουντ δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της τα οποία συνήθως έχουν γκολ. Ώρα να σκοράρει και η Μπόλτον σε τέτοια άμυνα. Πιθανό Over 2,5 στο 1,78 της Betshop.

 

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Άκρινγκτον - Γουίμπλεντον:  G/G  (1,62)  - Stoiximan - 12 Stake

21:45  Γουίκομ - Μπάρτον:  1  (1,93)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Κρου - Λίνκολν:  2-3 Γκολ  (1,95)  - Stoiximan  - 10 Stake

21:45  Ντονκάστερ - Όξφορντ:  2  (1,96)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Πόρτσμουθ - Σέφιλντ Γουέν.:  G/G  (1,80)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Ρόδεραμ - Τζίλιγχαμ:  1 & Under 3,5  (1,95)  - Stoiximan

21:45  Σάντερλαντ - Μόρκαμ:  1 & Over 1,5  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Τσάρλτον - Ίπσουιτς:  G/G  (1,70)  - Stoiximan  - 12 Stake

21:45  Τσέλτεναμ - Κέμπριτζ:  Over 2,5  (1,81)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Φλίτγουντ - Μπόλτον:  Over 2,5  (1,78)  - Betshop  - 12 Stake