06/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (06/05): Προβάδισμα οι «μαυρόγατες»

Πρώτος ημιτελικός για τις δύο ομάδες. Πάμε να δούμε το ματς...

 

Σάντερλαντ - Σέφιλντ Γουέν.

Η Σάντερλαντ κέρδισε με 0-1 την Μόρκαμ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφς σφραγίζοντας την πέμπτη θέση. Παραμένει αήττητη εδώ και 13 σερί παιχνίδια και τουλάχιστον δικαίωσε τις προσδοκίες της εξάδας, μιας και απογοήτευσε με την μη απευθείας άνοδο. Σήμερα θέλει αν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό στηριζόμενη στην δυνατή της έδρας. Εκεί μετρά 16 νίκες σε 23 ματς, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση με 49 γκολ.

Η Σέφιλντ κέρδισε πανηγυρικά με 4-1 την Πόρτσμουθ στο τελευταίο της παιχνίδι και κατέκτησε τελικά την τέταρτη θέση με 85 βαθμούς, μόλις στο -5 από την πρώτη δυάδα. Με 6 νίκες στις 8 πρόσφατες αγωνιστικές έκανε ένα δυνατό ντεμαράζ και μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε από την αρχή της σεζόν. Το έργο της είναι δύσκολο σήμερα, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για ένα καλό αποτέλεσμα. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά έχοντας σερί 8-8-7 και σίγουρα απόψε θα πρέπει να αλλάξει τακτική.

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ έρχεται από τρομερό σερί και εντός έδρας είναι πανίσχυρη και φέτος. Μέτρια η εικόνα της Σέφιλντ στα εκτός έδρας ματς, θα πρέπει σίγουρα να υπερβάλλει αυτό. Αξίζει ο άσος στο 2,55.

 

Η πρόταση:

 

21:45  Σάντερλαντ - Σέφιλντ Γουέν.:  1  (2,55)  - Novibet  - 10 Stake