05/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (05/04): Το πρώτο βήμα

Πρώτος ημιτελικός για Γουίκομ και Μίλτον Κέινς Ντονς στα πλέι οφς.

 

Γουίκομ - Μίλτον Κέινς Ντονς

Η Γουίκομ έκλεισε την κανονική διάρκεια με νίκη κερδίζοντας με 1-2 την Μπάρτον και έφτασε σε ένα αήττητο σερί 12 αγώνων στο πρωτάθλημα. Μπήκε οριακά στην έκτη θέση έχοντας πραγματοποιήσει μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα, κάτι που τελικά έσωσε με τις πρόσφατες εμφανίσεις της και τα αποτελέσματά της. Είναι μία από τις δυνατές εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας, έχοντας ένα σερί 14-5-4 φέτος με 4 διαδοχικές νίκες, έχοντας παράλληλα την τρίτη καλύτερη επίθεση με 46 γκολ.

Νίκη με εμφατικό τρόπο πήρε η ΜΚ Ντονς στην έδρα της Πλίμουθ με 0-5, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα για την σημερινή αναμέτρηση. Τερμάτισε στην τρίτη θέση και μόλις στο -1 από την δεύτερη Ρόδεραμ, έχοντας χάσει την ευκαιρία της απευθείας ανόδου με τις τελευταίες γκέλες της να έχουν κοστίσει σοβαρά σε αυτήν την κατάληξη. Εκτός έδρας έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό φέτος με ρεκόρ 13-6-4, έχοντας σκοράρει 44 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις 23 τέρματα, διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη άμυνα.

Εκτίμηση: Συγκρούονται δύο πολύ καλές επιθετικές ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και περιμένω αμφότερες να βρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Καλή περίπτωση το G/G στο 1,95 της Betshop.

 

Η πρόταση

 

21:45  Γουίκομ - Μίλτον Κέινς Ντονς:   G/G  (1,95)  - Betshop  - 10 Stake