05/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (05/03): Η ξέφρενη πορεία της Σέφιλντ

Μεσοβδόμαδα το κοντέρ έγραψε 5/5 στα εμβόλιμα παιχνίδια και σήμερα μπροστά μας έχουμε γεμάτη δράση με φουλ αγωνιστική. Πάμε να δούμε τα πιο δυνατά σημεία της ημέρας.

 

Γουίγκαν - Γουίμπλεντον

Άμεση ήταν η επιστροφή της Γουίγκαν στις νίκες καθώς επικράτησε με 2-0 της Φλίτγουντ την προηγούμενη αγωνιστική.  Έφτασε τις 4 νίκες στα 6 πρόσφατα παιχνίδια της και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και 2 παιχνίδια λιγότερα. Η μάχη για την άνοδο είναι μεγάλη και η νίκη σήμερα απαραίτητη στην δυνατή της έδρας (10/17 νίκες).

Η Γουίμπλεντον προσπαθεί με ισοπαλίες να σώσει την χρονιά και προς το παρόν είναι εντός στόχων. Έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Ντονκάστερ και έφτασε τις 5 στα 8 τελευταίες της παιχνίδια. Δεν κερδίζει εδώ και 16 ματς στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο όριο του υποβιβασμού. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες σε 17 εξόδους.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω να επικρατήσει με τον γνωστό της τρόπο. Επιλογή το 1 & Under 3,5 στο 1,98 της Novibet.

 

Κρου - Γουίκομ

Φως στο τούνελ είδε η Κρου που κέρδισε με 1-2 την Τσέλτεναμ και επέστρεψε στις νίκες μετά από 7 σερί ήττες που είχαν προηγηθεί. Παραμένει στην τελευταία θέση και απέχει αρκετούς βαθμούς από την σωτηρία, ωστόσο παίζει τα τελευταία της χαρτιά. Εντός έδρας έχει τον χειρότερο απολογισμό με ρεκόρ 4-4-8, έχοντας δεχτεί 26 γκολ σε 16 αγώνες.

Η Γουίκομ πήρε την νίκη που έψαχνε εδώ και 7 αγωνιστικές κερδίζοντας με 3-0 την Κέμπριτζ και ξαναμπήκε δυνατά στο κόλπο των πλέι οφς. Βρίσκεται στην έβδομη θέση και μόλις στο -1 από την εξάδα έχοντας αρκετά καλή πορεία και εκτός έδρας. Μπορέι να μην κερδίζει εδώ και 3 αγωνιστικές, αλλά με απολογισμό 6-6-5 βρίσκεται στην έκτη θέση με τις καλύτερες επιδόσεις.

Εκτίμηση: Η Γουικομ πήρε αυτό που ήθελε και ανεβασμένη θα πάει να κερδίσει την ψιλωμένη και ουσιαστικά υποβιβασμένη Κρου. Επιλογή το διπλό στο 1,84 της Novibet.

 

Λίνκολν - Σέφιλντ Γουέν.

Σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει η Λίνκολν που έχασε με 0-2 και από την ΡΤζίλιγχαμ και έφτασε τις 3 διαδοχικές ήττες, ενώ παράλληλα παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη αγωνιστική. Έφτασε πλέον στο +4 από το όριο του υποβιβασμού όντας σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει 10/18 ήττες εντός έδρας φέτος.

Η Σέφιλντ κέρδισε με 5-2 την Μπάρτον και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Έφτασε τις 7 νίκες στα 8 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πλέον ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα μικρό προβάδισμα για να παραμείνει στην εξάδα. Εξαιρετική και επιθετικά έχοντας βρει 10 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 3 πρόσφατα παιχνίδια της.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ έχει πατήσει για τα καλά το γκάζι και μπορεί να περάσει αλώβητη και από την έδρα της Λίνκολν. Κρατάω το διπλό στο 2,01 της Novibet.

 

Όξφορντ - Μπάρτον

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Όξφορντ από την Πόρτσμουθ, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από 3 νίκες. Είναι στην τέταρτη θέση προς το παρόν, έχοντας ξεκάθαρη δυναμική στα εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς με ρεκόρ 11-4-3 έχει τον δεύτερο καλύτερο απολογισμό, διαθέτοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση με 39 γκολ.

Η Μπάρτον έχασε με το βαρύ 5-2 από την Σέφιλντ και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική. Έχει 3 ήττες σε αυτά τα 4 ματς, έχοντας δεχτεί μάλιστα 11 γκολ. Με 44 βαθμούς βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά κοιτά να πετύχει μία πιο εύκολη παραμονή. Λίγα πράγματα εκτός έδρας με 3/4 ήττες προσφάτως και 4/18 νίκες συνολικά.

Εκτίμηση: Η Όξφορντ εντός έδρας είναι πανίσχυρη και είναι σε θέση να επικρατήσει εύκολα της ασταθής Μπάρτον. Επιλογή το 1 & Over 1,5 στο 1,84 της Novibet.

 

Τσάρλτον - Σάντερλαντ

Συνεχίζει την πτωτική της πορεία η Τσάρλτον που έχασε και από την Σέφιλντ με 2-0 και έφτασε τις 5 διαδοχικές ήττες. Με 39 βαθμούς βρίσκεται κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει 8 πόντους πλέον από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα 3 τελευταία ματς δεν έχει πετύχει ούτε γκολ, έχοντας δεχτεί 12 τέρματα σε 5 αγώνες.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Σάντερλαντ που κέρδισε με 0-3 την Γουίγκαν. Νωρίτερα για 6 παιχνίδια αγνοούσε την νίκη μένοντας αρκετά πίσω βαθμολογικά. Με αυτό το τρίποντο πάτησε στην εξάδα και πήρε τα πάνω της για την συνέχεια. Απόλυτη ισορροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια της με ρεκόρ 6-6-6.

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ έχει την ευκαιρία να θυμηθεί γιατί ήταν από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος. Ευκαιρία νίκης στο 2,20 της Novibet.

 

Οι προτάσεις μου:

 

17:00  Γουίγκαν - Γουίμπλεντον:  1 & Under 3,5  (1,98)  - Novibet - 10 Stake

17:00  Κρου - Γουίκομ:  2  (1,84)  - Novibet  - 10 Stake

17:00  Λίνκολν - Σέφιλντ Γουέν.:  2  (2,01)  - Novibet  - 10 Stake

17:00  Όξφορντ - Μπάρτον:  1 & Over 1,5  (1,84)  - Novibet - 10 Stake

17:00  Τσάρλτον - Σάντερλαντ:  2  (2,20)  - Novibet  - 10 Stake