02/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (03/01): Με το κίνητρο των πλέι οφς

Μόλις ένα ματς σήμερα στο πρόγραμμα, σε ένα πρωτάθλημα ταλαιπωρημένο αυτό το διάστημα από τις αναβολές των αγώνων. Πάμε να το δούμε...

 

Κέμπριτζ - Πόρτσμουθ

Οι απουσίες και τα προβλήματα την επηρέασαν και στο παιχνίδι κόντρα στην Ρόδεραμ στις 18 Δεκέμβρη, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Έφτασε τις 2 διαδοχικές ήττες χωρίς καν να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει στους 26 βαθμούς και να απέχει ελάχιστους πόντους από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σχετικά κακή εντός έδρας με 3 νίκες σε 12 ματς.

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Μόρκαμ με 2-0, ωστόσο αυτό έγινε στις 11 Δεκεμβρίου και από τότε δεν έχει αγωνιστεί ξανά λόγω των αναβολών. Σήμερα έχει επιστροφές και στοχεύει να δώσει συνέχεια στις νίκες καθώς θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα για να μπει στα πλέι οφς. Εκτός έδρας μετρά 3 διαδοχικά διπλά χωρίς να δεχτεί γκολ.

Εκτίμηση: Η Πόρτσμουθ είναι καλύτερη ομάδα και παρά το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί καιρό, πιστεύω πως μπορεί να φύγει με άλλη μία νίκη. Επιλογή το διπλό στο 2,06 της Novibet.

 

Η πρόταση μου:

 

17:00  Κέμπριτζ - Πόρτσμουθ:  2  (2,06)  - Novibet