01/03/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (01/03): Στους δικούς της ρυθμούς η Σέφιλντ

Εξ αναβολής παιχνίδια έχει το σημερινό μενού με 5 αναμετρήσεις. Πάμε αν τις δούμε παρακάτω...

 

Γουίγκαν - Φλίτγουντ

Σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενε να χάσει εντός έδρας από την Σάντερλαντ με 0-3, ωστόσο το κατάφερε και επέστρεψε άμεσα στα άσχημα αποτελέσματα μετά από 4 αγωνιστικές. Με 66 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχοντας και 2 ματς λιγότερα, μένοντας εντός στόχων. Μέτρια είναι ωστόσο εντός έδρας έχοντας 9 νίκες σε 16 αγωνιστικές.

Σιγά σιγά γεμίζει το σακούλι της η Φλίτγουντ που έμεινε στο εκτός έδρας 3-3 με την Πόρτσμουθ. Πήρε άλλον έναν πόντο στην μάχη της παραμονής, φτάνοντας τους 5 ισοπαλίες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές! Κατάφερε να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης με 2 βαθμούς, όμως δεν κερδίζει εδώ και 7 σερί ματς. Κακή εκτός έδρας με 2/16 νίκες, έχοντας δεχτεί συνολικά 31 γκολ.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν είναι καλύτερη ομάδα και δύσκολα θα κάνει δεύτερη γκέλα. Πιθανός άσος με Under 3,5 στο 2,20 της Novibet, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν κλειστά.

 

Γουίκομ - Κέμπριτζ

Συνεχίζει την πολύ κακή της πορεία εδώ και καιρό η Γουίκομ, καθώς έχασε με 3-2 και από την Άκρινγκτον. Έφτασε τις 2 σερί ήττες και παράλληλα 7 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Έτσι, όχι μόνο απομακρύνθηκε από την δυάδα, αλλά πλέον έπεσε και στην όγδοη θέση και στο -3 από τα πλέι οφς. Ψάχνει την επαναφορά στις νίκες, όμως ούτε εντός έδρας κερδίζει εδώ και 4 παιχνίδια.

Η Κέμπριτζ έχασε με 4-2 από την ανώτερη Όξφορντ και δεν κατάφερε να συνεχίσει στην τρίτη σερί νίκη της. Με 6 βαθμούς στα 3 τελευταία ματς ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο μέχρι τώρα. Εκτός έδρας έχει 3/4 ήττες, δεχόμενη στα 3 από τα 4 ματς τουλάχιστον από 2 γκολ, όντας κακή αμυντικά.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν την τάση να παίζουν επιθετικά, οπότε το Over 2,5 στο 1,84 της Betshop είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

 

Πόρτσμουθ - Όξφορντ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή η Πόρτσμουθ, η οποία αν και έχασε με 0-3 στο ημίχρονο από την Φλίτγουντ, μπόρεσε να ισοφαρίσει για το τελικό 3-3. Έμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς με 3 νίκες και μία ισοπαλία και έφτασε τους 48 βαθμούς, όμως έχει χάσει έδαφος μένοντας πολύ πίσω από τα πλέι οφς. Εντός έδρας έχει σκοράρει 9 γκολ στα 3 τελευταία ματς.

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Όξφορντ που κέρδισε και την Κέμπριτζ με 4-2. Έφτασες τις 3 διαδοχικές σκοράροντας σε αυτά τα ματς 9 γκολ και δεχόμενη μόλις ένα. Βρίσκεται εντός της πρώτης τετράδας και απέχει μόλις 4 πόντους από την πρώτη δυάδα, βρισκόμενη εντός στόχων. Έχει την 5η καλύτερη εκτός έδρας επίδοση με ρεκόρ 7-4-6.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και το G/G στο 1,70 της Betshop είναι μία πολύ πιθανή επιλογή.

 

Σέφιλντ Γουέν. - Μπάρτον

Την δική της αντεπίθεση δίνει η Σέφλντ το τελευταίο διάστημα για να προλάβει τα πλέι οφς. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε με 2-0 της Τσάρλτον και έφτασε τις 6 νίκες στις 7 πρόσφατες αγωνιστικές, μπαίνοντας τελικά στην πρώτη εξάδα που αποτελεί στόχο. Στις 5 από τις 7 νίκες της σημείωσε τουλάχιστον από 2 γκολ δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Φορμαρισμένη και εντός έδρας με εξαιρετικά αποτελέσματα και συνολικά 10/16 νίκες.

Αντιθέτως, η Μπάρτον δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχασε με 0-2 από την Σριούσμπερι και παραμένει με μία μόλις νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την βαθμολογική της κατάρρευση, καθώς έφτασε στην μέση της βαθμολογίας και κάθε ελπίδα για τα πλέι οφς πάει χαμένη. Δεν είναι ιδιαίτερα καλή μακριά από την έδρα της έχοντας 9 ήττες σε 17 εξόδους.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Η Σέφιλντ έχει τρομερό κίνητρο και ο άσος στο 1,70 του Stoiximan είναι τίμιος.

 

Σριούσμπερι - Ρόδεραμ

Τεράστιο διπλό έβγαλε η Σριούσμπερι στην έδρα της Μπάρτον κερδίζοντας με 0-2, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 8 αγωνιστικές! Έφτασε έτσι τους 37 βαθμούς και πήρε μεγάλες ανάσες για την σωτηρία, καθώς πλέον ξέφυγε με 6 πόντους. Εντός έδρας δεν κερδίζει εδώ και 3 ματς, έχοντας ρεκόρ 7-4-5.

Η Ρόδεραμ κέρδισε και την Πλίμουθ με 0-1 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ. Ήδη απέχει 9 πόντους από την δεύτερη Γουίγκαν, έχοντας όμως και 2 ματς περισσότερα. Εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας με απολογισμό 11-3-3, δεχόμενη μόλις 5 τέρματα!

Εκτίμηση: Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για την Ρόδεραμ, η οποία ούτως η άλλως δεν δέχεται εύκολα γκολ. Η Σριούσμπερι ψάχνει βαθμούς και θα παίξει κλειστά. Επιλογή το πιθανό Under 2,5 στο 1,65 της Betshop.

 

Οι προτάσεις μου:

 

 

21:45  Γουίγκαν - Φλίτγουντ:  1 & Under 3,5  (2,20)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Γουίκομ - Κέμπριτζ:  Over 2,5  (1,84)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Πόρτσμουθ - Όξφορντ:  G/G  (1,70)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Σέφιλντ Γουέν. - Μπάρτον:  1  (1,70)  - Stoiximan  - 15 Stake

21:45  Σριούσμπερι - Ρόδεραμ:  Under 2,5  (1,65)  - Betshop  - 12 Stake