31/01/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

League One Αγγλίας (01/02): Έχει βρει τον ρυθμό της η Ρόδεραμ

Με 6 παιχνίδια συνεχίζουμε το πρόγραμμα σήμερα, με αγώνες που γίνονται εξ αναβολής για να καλυφθεί το χαμένο διάστημα. Πάμε να τα δούμε...

 

Γουίγκαν - Όξφορντ

Δεν ήταν τόσο καλή η Γουίγκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλτεναμ μένοντας στο 0-0, σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις. Οι 7 νίκες που προηγήθηκαν σε όλες τις διοργανώσεις αποτελούν παρελθόν και με αυτόν τον βαθμό έπεσε στη δεύτερη θέση και στο -2 από την κορυφή, έχοντας όμως 2 παιχνίδια λιγότερα. Εντός έδρας έχει 7/12 νίκες δεχόμενη μόλις 12 γκολ, με τις 3 τελευταίες της νίκες να έρχονται με Over 1,5.

Η Όξφορντ πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 2-7 την Τζίλιγχαμ, φτάνοντας έτσι στη δεύτερη διαδοχική νίκη της,. Μπήκε στην εξάδα και στις θέσεις των πλέι οφς όπου θέλει να μείνει μέχρι το φινάλε. Εκτός έδρας έχει 3/5 νίκες προσφάτως και ρεκόρ 5-3-5, εμφανίζοντας 3.5 G/G & Over 2,5 το τελευταίο διάστημα.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες είναι πολύ φορμαρισμένες και μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Το G/G στο 1,68 της Betshop είναι πολύ πιθανό.

 

Γουίμπλεντον - Τσέλτεναμ

Άλλη μία ισοπαλία για την Γουίμπλεντον που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Σριούσμπερι και έφτασε τις 4 στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Βαθμολογικά βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα (11), με τις8 να είναι στα 12 εντός έδρας παιχνίδια της!

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Τσέλτεναμ που βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την Γουίμπλεντον και έχει επίσης 11 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την Γουίγκαν και έφτασε και αυτή τις 4/5 ισοπαλίες προσφάτως, με τις 5 να είναι εκτός έδρας σε 13 εξόδους.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες έχουν απίστευτα σερί στις ισοπαλίες φέτος και το Χ στο 3,30 της Novibet είναι άκρως δελεαστικό.

 

Ντονκάστερ - Ρόδεραμ

Για άλλο ένα ματς η Ντονκάστερ αποδείχθηκε... λίγη με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Πλίμουθ με 1-3 και να επιστρέψει άμεσα στις ήττες. Έφτασε τις 6 στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζει να μένει τελευταία στην βαθμολογία και στο -10 από τις θέσεις σωτηρίας. Εντός έδρας μετρά 4 σερί ήττες, χάνοντας τα 3 από τα 4 ματς με Over 2,5.

Η Ρόδεραμ κέρδισε με 0-2 την Κρου και με 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές ανέβηκε στην πρώτη θέση παίρνοντας προβάδισμα για την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας έχει 7 νίκες σε 13 εξόδους, έχοντας μάλιστα 12/13 Under 2,5 δεχόμενη μόλις 5 γκολ στην άμυνά της. Με την ίδια τακτική θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα επαγγελματικό διπλό.

Εκτίμηση: Η Ρόδεραμ έχει βρει έναν συγκεκριμένο ρυθμό εκτός έδρας και δεν τον εγκαταλείπει. Μαζί της με το 2 & Under 3,5 στο 1,96.

 

Σέφιλντ Γουέν. - Μόρκαμ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες η Σέφιλντ που κέρδισε με 1-0 την Ίπσουιτς, παίρνοντας έτσι την δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της. Παλεύει να πλησιάσει την εξάδα και το έχει καταφέρει στους 6 βαθμούς, έχοντας εντός έδρας ρεκόρ 7-4-1 με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (10 τέρματα).

Το παλεύει όσο μπορεί η Μόρκαμ και με τις τελευταίες εμφανίσεις κάτι προσπαθεί να πετύχει. Έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με την Άκρινγκτον και με ένα μίνι σερί 2-2-1 προσφάτως έφτασε μία ανάσα από το να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Έρχεται από 6/7 G/G & Over 2,5, όμως εκτός έδρας έχει 8/13 ήττες.

Εκτίμηση: Η Σέφιλντ είναι καλύτερη ως ομάδα αλλά στα τελευταία παιχνίδια δέχεται εύκολα γκολ. Η Μόρκαμ παλεύει, σκοράρει, αλλά δέχεται επίσης εύκολα τέρματα. Αξιόλογο το G/G στο 1,88 της Betshop.

 

Τζίλιγχαμ - Κρου

Βαριά έκατσε η ήττα της Τζίλιγχαμ από την Όξφορντ, καθώς το 2-7 ισοπέδωσε κάθε ελπίδα που είχε μετά το 0-0 επί της Σριούσμπερι. Έφτασε τις 9 ήττες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές και με 19 βαθμούς είναι ισόβαθμη με την τελευταία Ντονκάστερ, όντας σε πολύ δύσκολη θέση για την σωτηρία. Έχει μία από τις χειρότερες άμυνες με 51 γκολ παθητικό και τον χειρότερο εντός έδρας απολογισμό με 8/14 ήττες.

Τρεις βαθμούς πάνω της βρίσκεται η επίσης κακή Κρου, η οποία έχασε με 0-2 από την Ρόδεραμ και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ. Αρκετά δύσκολα τα πράγματα και για αυτήν, καθώς εκτός έδρας έχει 10/14 ήττες και μόλις 10 γκολ στο ενεργητικό της.

Εκτίμηση: Συγκρούονται δύο πάρα πολύ κακές ομάδες που πραγματικά είναι ανάξιες εμπιστοσύνης. Αν ήταν να σταθώ κάπου, θα έμενα στο Χ σε απόδοση 3,30 στη Novibet.

 

Μπόλτον - Κέμπριτζ

Όχι απλά κέρδισε εντός έδρας την Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η Μπόλτον το έκανε και με τρομερή εμφάνιση επικρατώντας με 6-0! Έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ και ανέβηκε στους 35 βαθμούς, ωστόσο μένει πολύ πίσω από τις θέσεις των πλέι οφς έχοντας χάσει έδαφος. Εντός έδρας έχει απολογισμό 6-4-3 με 3/5 νίκες προσφάτως.

Δύο βαθμούς πάνω της βρίσκεται η Κέμπριτζ που βρίσκεται γενικά στην ίδια βαθμολογική μοίρα. Έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Φλίτγουντ και παρέμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Μέτρια εκτός έδρας με ρεκόρ 4-4-5 και γκολ 19-21.

Εκτίμηση: Άλλη μία αναμέτρηση με δύο ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση και έχουν τους ίδιους στόχους. Η πρόσφατή τους παρουσία δίνει ένα συν στο No Goal στο υψηλό 2,02 στην Betshop.

 

Οι προτάσεις μου:

 

21:45  Γουίγκαν - Όξφορντ:  G/G  (1,68)  - Betshop  - 12 Stake

21:45  Γουίμπλεντον - Τσέλτεναμ:   Χ  (3,3)  - Novibet  - 10 Stake

21:45  Ντονκάστερ - Ρόδεραμ:  2 & Under 3,5  (1,96)  - Novibet  - 12 Stake

21:45  Σέφιλντ Γουέν. - Μόρκαμ:  G/G  (1,88)  - Betshop  - 10 Stake

21:45  Τζίλιγχαμ - Κρου:  Χ  (3,30)  - Novibet  - 10 Stake

22:00  Μπόλτον - Κέμπριτζ:  No Goal  (2,02)  - Novibet  - 10 Stake