16/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Κίνητρο, combo και GG

Καλημέρα σε όλους. Δεν κύλησε ιδανικά η περασμένη εβδομάδα καθώς είχαμε χασούρα στα ματς που επιλέξαμε να ποντάρουμε. Ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρία σημεία από το αγωνιστικό πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Τότεναμ - Μπράιτον στις 14:30. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά κυρίως τους γηπεδούχους. Η Τότεναμ βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετράει τέσσερις σερί νίκες με τελευταία επικράτηση το 4-0 στην έδρα της Άστον Βίλα. Από την άλλη πλευρά, η Μπράιτον έκανε την μεγάλη έκπληξη την περασμένη αγωνιστική νικώντας με 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ. Οι «γλάροι» παίζουν πιο απελευθερωμένα δίχως να διεκδικούν κάτι στη σεζόν, καθώς βρίσκονται στο +13 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Σήμερα περιμένω από τους γηπεδούχους να εμφανιστούν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και να «καθαρίσουν» το ματς από τα πρώτα λεπτά. Ο Κόντε θα παίξει και πάλι φουλ επιθετικά έχοντας πληθώρα ποιοτικών επιλογών στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ιταλός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει εκ νέου το 3-4-3, ένα σύστημα έξυπνο που σκοπό έχει να δημιουργήσει υπεραριθμία στην αντίπαλη περιοχή. Ρεγκιλόν και Έμερσον θα πάρουν όλη την πλευρά από τα άκρα ενώ Σον-Κέιν και Κουλουσέφσκι θα εναλλάσουν συνεχώς θέσεις στην επίθεση. Μην ξεχνάμε πως η επιθετική τριάδα πλέον βρίσκεται με «κλειστά μάτια» ενώ ο Κέιν αποτελεί ίσως τον πιο ολοκληρωμένο επιθετικό αυτή τη στιγμή καθώς πέρα από το σκοράρισμα προσφέρει και στο δημιουργικό κομμάτι. Τον πρώτο λόγο από το ματς έχει ο άσος & Over 1.5 σε απόδοση 1.80.

Συνέχεια με το Σαουθάμπτον - Άρσεναλ στις 17:00. Έχει γίνει συνήθεια κάθε χρόνο η Σαουθάμπτον να δέχεται και μία ταπεινωτική ήττα. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Τσέλσι για να την «ισοπεδώσει» καθώς την νίκησε με 6-0 χάνοντας μάλιστα ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να διευρύνει περαιτέρω το σκορ. Ο Χάσενχατλ και οι συνεργάτες του δεν δείχνουν να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο φετινό πρωτάθλημα καθώς όπως όλα φαίνεται, οι «άγιοι» έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους. Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ προβλημάτισε για δεύτερο σερί ματς καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε από την αδιάφορη Μπράιτον, με 2-1, εντός έδρας. Το πρόβλημα των «κανονιέρηδων» εμφανίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λακαζέτ αποτελεί φέτος τον πιο άστοχο επιθετικό και ο Αρτέτα πρέπει να βρει άμεσα λύση έτσι ώστε να μην χαθεί μία θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένω σήμερα από τον Ισπανό προπονητή να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Όπως όλα δείχνουν, ο Μαρτινέλι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος θα έχει κυρίως έναν ρόλο ψευτοεννιαριού με στόχο οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα που κατέχουν σαν ομάδα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Έντεγκαρντ ενώ στο παιχνίδι την διαφορά μπορούν να κάνουν με την ποιότητα τους και οι Σάκα- Σμίθ Ρόου από τα άκρα. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.05.

Τέλος θα ασχοληθούμε με το ματς της Χετάφε κόντρα στην Βιγιαρεάλ (22:00). Τέλος στο αήττητο σερί τριών αγώνων μπήκε για την Χετάφε την περασμένη αγωνιστική καθώς ηττήθηκε δίχως να αρέσει, στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0. Όσο για τη Βιγιαρεάλ, πήρε τεράστια πρόκριση στους «4» του Champions League μετά και το 1-1 στη Γερμανία, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι στο αποψινό ματς θα επιδιώξουν να πάρουν βαθμό/ούς παίζοντας επιθετικά. Σκοράρουν με μεγάλη ευκολία ενώ θα επιδιώξουν να τρέξουν καθώς οι φιλοξενούμενοι θα εμφανίσουν γενικότερα κενά λόγω της υπερπροσπάθειας που πραγματοποίησαν την Τρίτη. Η ομάδα του Έμερι επίσης χρειάζεται διακαώς το τρίποντο. Βρίσκεται μόλις στην 7η θέση, πρέπει να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους τις πιθανότητες εξασφάλισης ενώς ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ποιοτικές επιλογές που μπορούν να μας χαρίσουν γκολ υπάρχουν και στα δύο «στρατόπεδα», υπάρχει αξία στο GG σε απόδοση διπλασιασμού.

Οι επιλογές μου:

14:30 Τότεναμ - Μπράιτον: 1 & Over 1.5 (1.80) / Stoiximan - 10 units
17:00 Σαουθάμπτον - Άρσεναλ: 2 (2.05) / Stoiximan - 7 units
22:00 Χετάφε - Βιγιαρεάλ: GG (2.00) / Stoiximan - 7 units

Αυτά για σήμερα. Τα λέμε όλη την ημέρα με φούλ live betting σε Twitter και Telegram αλλά και στις 23:00, στον betradio παρέα με Θάνο Καλόγηρο. Καλή συνέχει και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!