20/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

«Καθαρίζει» ο Παναθηναϊκός, με το 1.87 στο Λονδίνο

Καλημέρα σε όλους. Μετά το απόλυτο της Κυριακής επιστρέφουμε στην στήλη μας και πάλι με δύο σημεία από ένα ενδιαφέρον κουπόνι. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το ματς του Παναθηναϊκόυ κόντρα στην Λαμία για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (19:00). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς την Κυριακή νικώντας με 1-0 τον Ολυμπιακό. Άριστο «πρόσωπο» για ακόμα μία φορά στην Λεωφόρο, έκανε ότι ήθελε τον αντίπαλο ενώ θα μπορούσε σε πολλές περιπτώσεις να είχε σκοράρει και περισσότερα γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Λαμία συνεχίζει να προβληματίζει στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά με 1-0, απέναντι στον Ιωνικό. Είναι προφανές ότι οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν τεράστια αμυντικά προβλήματα ενώ βλέπουν τον Απόλλωνα Σμύρνης πλέον να βρίσκεται στο -1 από την προτελευταία θέση. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το μυαλό τους στο κύπελλο καθώς προέχει να σωθούν φέτος και να βρίσκονται και του χρόνου στην Super League. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει την κατοχή στη αναμέτρηση και να κυριαρχήσει με το διαρκές pressing στα καρέ του αντιπάλου. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει το επιθετικό 4-3-3. Αιτόρ και Παλάσιος θα βρίσκονται στα άκρα με σκοπό να «τρυπώνουν» μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά και να απειλούν από τα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο ποιοτικός Καρλίτος ενώ τριάδα στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνεζ και Πέρεζ με στόχο να κοντρολάρουν το κέντρο και να μοιράσουν την μπάλα μπροστά. Στο ματς αναμένω να υπάρξει ένα «καθαρό» σκορ τύπου 2-0, 3-0. Επομένως, επιλογή θα αποτελέσει ο άσος συνδυαστικά με Under 3.5 σε απόδοση 1.82.

Συνέχεια με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ (21:45). Παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν για την Τσέλσι, η ομάδα του Τούχελ συνεχίζει να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πήρε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου νικώντας με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας ενώ στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, είχε ισοπεδώσει με 6-0 την Σαουθάμπτον. Άκρα αντίθετη η πορεία της Άρσεναλ. Μετράει τρεις σερί ήττες δίχως να πείσει με τις εμφανίσεις της ενώ πλέον βρίσκεται εκτός τετράδας, στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα αναμένω από τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται να δουλεύει κυρίως στο επιθετικό κομμάτι η προσέγγιση του Τούχελ να παίζει με τον Χάβερτζ σε ρόλο ψευτοεννιάρι. Ο Βέρνερ αρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό ενώ στο σκοράρισμα συνεισφέρει επίσης και ο ανερχόμενος Μάουντ. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορεί με τίποτα να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου. Η Τσέλσι είναι ομάδα που θα παίξει στην αντεπίθεση με συνεχές πρέσινγκ, υπάρχει αξία στον άσο σε απόδοση 1.88.

Οι επιλογές μου:

Παναθηναϊκός - Λαμία: 1 & Under 3.5 (1.82) / Stoiximan - 7 units
Τσέλσι - Άρσεναλ: 1 (1.88) / Stoiximan - 10 units