11/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Κάσπερ Ρουντ - Κάρλος Αλκαράθ: Ο νικητής, τα παίρνει όλα

Υπό το βαρύ κλίμα της επετείου της τρομοκρατικής επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, την 11η του Σεπτέμβρη το 2001, ο τελικός του US OPEN στην Arthur Ashe Arena έρχεται να ελαφρύνει το κλίμα. Ο νικητής, τα παίρνει όλα. Γιατί ο τίτλος; Διότι αυτός που θα επικρατήσει, από αύριο ανεβαίνει στο no1 του παγκόσμιου ranking για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δεύτερος τελικός slam για τον Ρουντ, παρθενική εμφάνιση για Αλκαράθ. Ανάλυση, τακτικά στοιχεία, προγνωστικά στοιχήματος στον τελικό του αμερικανικού όπεν. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Ας δούμε αναλυτικά...  

Super League με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

23:00 Κάσπερ Ρουντ - Κάρλος Αλκαράθ: Παρθενικός τελικό για τον Ισπανό. Το παιδί θαύμα του τένις (Αλκαράθ) έρχεται να σαρώσει ό,τι βρει μπροστά του στη νέα εποχή. Αψεγιάδιαστος, τρομακτικός από τη baseline. Άντεξε και επικράτησε του Φράνσις Τιαφό στον ημιτελικό-έπος στο κεντρικό court της Νέας Υόρκης, κερδίζοντας στο φινάλε σε 5 sets (3-2), ενώ είχαν προηγηθεί ακόμη δύο πεντάσετα με Σίνερ (3-2) και Τσίλιτς (3-2). Οι επιστροφές του, η επαφή του και η κίνησή του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, συν την ακρίβεια καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, τον έφεραν στη νίκη. Ο Ισπανός μοιάζει ανίκητος στα μεγάλα ράλι, παίρνει σωστές επιθέσεις και είναι λογικό να μην βρίσκει τον... δάσκαλό του μέχρι τα ημιτελικά -ακόμα και- σε ένα τέτοιο τουρνουά. Από την άλλη, ο Κάσπερ Ρουντ αποδεικνύει πως δεν βρέθηκε τυχαία στον τελικό του Roland Garros και παρουσιάζεται πολύ δυναμικός και στη σκληρή αμερικανική επιφάνεια. Κέρδισε τον Κατσάνοφ στα ημιτελικά, επιστρατεύοντας την υπομονή και το mentality που τον διακατέχει -ιδίως- τις δύο πιο πρόσφατες σεζόν. 

follow στο instagram για reels & predictions 

Κάνουμε λόγο για δύο φύσει baseliners. Τενίστες μεγαλωμένοι αμφότεροι στην ισπανική σχολή. Ο Ρουντ (Νορβηγός) προπονείται από μικρός στην Ιβηρική χερσόνησο, συνεπώς δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως το παιχνίδι του είναι προσαρμοσμένο στο συγκεκριμένo game style και σ' αυτή τη φιλοσοφία. Μοναδικό... αγκάθι στο παιχνίδι του Αλκαράθ, ίσως αποτελέσει το δεύτερο service. Εφόσον σημειώσει ποσοστό ευστοχίας / περασμένων πρώτων κάτω από 65% θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το εξαιρετικό returning στυλ του Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός παίρνει πολλά χτυπήματα σε πρώτο χρόνο και θα επιδιώξει - αναμφίβολα - να επιτεθεί άμεσα, χωρίς δισταγμό. Έχει εμπειρία από τελικό, ξανά, εξάλλου, τον περασμένο Μάιο στο Σατριέ (Παρίσι). 

Αμιγώς στοιχηματικά, περιμένω έναν τελικό πολύ πιο απαιτητικό και ανταγωνιστικό για τον Αλκαράθ απ' αυτό που αναμένουν οι εταιρίες. Ο Καρλίτος ναι μεν έχει την αύρα, την απίστευτη φόρμα αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει διανύσει πολλές ώρες στο court έπειτα από τρία διαδοχικά πεντάσετα. Κατάφερε και παρέμεινε... αδιάβροχος. Ο Ρουντ δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Πρώτη και βασική επιλογή το +3,5 games του Νορβηγού σε απόδοση διπλασιασμού (2.00) και δεύτερη ειδική (ισόποσα units) το under 57,5% σε κερδισμένους πόντους του Αλκαράθ στο δεύτερο service. Εκεί είναι η... μικρή τρύπα, εκεί θα εστιάσει ο Ρουντ, για να προβεί σε breaks. 

Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις)

23:00 Κάσπερ Ρουντ - Κάρλος Αλκαράθ: Ρουντ +3,5 games (2.00) / 10 units

23:00 Κάσπερ Ρουντ - Κάρλος Αλκαράθ: Αλκαράθ under 57,5% σε κερδισμένους πόντους 2ο service (1.85) / 10 units 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ

Twitter 

Instagram

Facebook

LinkedIn

Telegram Channel 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις