19/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Κάνει το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλους. Το 1/2 κάναμε στην χθεσινή μας στήλη δίχως Λάτσιο και Ουντινέζε να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Νέα προσπάθεια σήμερα με τρεις επιλογές από ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Ξεκίνημα στις 15:00 με το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός για τον θεσμό του κυπέλλου. Να θυμήσουμε ότι στα ματς κυπέλλου Ελλάδας ακολουθεί και επαναληπτικός. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Παναιτωλικός δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνοντας ότι φέτος θα έχει μία άνετη σωτηρία στην κατηγορία. Από την άλλη πλερά, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην με πείθει με τις εμφανίσεις του. Είναι αρκετά κουρασμένος ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σήμερα ταξίδεψε στο Αγρίνιο με πάμπολλες απουσίες, με τον κόουτς Μάρτινς να αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες από την Β' ομάδα αλλά και αρκετούς νέους παίκτες. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να βρουν έστω ένα γκολ στον αγώνα. Με αλχημείες στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ωστόσο θα έχουν στην επίθεση τους ποιοτικούς Λοβέρα- Ελ Αραμπί- Λοβέρα. Αξίζει και θα επιλέξουμε το GG σε απόδοση 1.85.

Συνέχεια πάλι με κύπελλο και το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στις 19:00. Παίζει όλο και πιο όμορφο ποδόσφαιρο κάθ αγωνιστική ο ΠΑΟΚ που δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του. Το αντίθετο ισχύει για την ΑΕΚ. Δείχνει άνευρη, δίχως επιθετικές πρωτοβουλίες με τον κόουτς Γιαννίκη να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα «κουμπιά» των παικτών. Το μομέντουμ και η παράδοση ευνοούν τους γηπεδούχους. Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό 4-2-3-1. Ο Κούρτιτς θα βοηθήσει στην δημιουργία και στην εκτέλεση ενώ ο Ακπόμ δηλώνει έτοιμος να τροφοδοτηθεί από τους Ζίφκοβιτς και Μπίσεσβαρ που θα πρεσάρουν συνεχώς στον αγώνα. Έχει προβλήματα η «Ένωση» που χάνει τους Άμραμπατ, Στάνκοβιτς, Βράνιες και Αραούχο ενώ συνεχίζει να έχει πολλά αμυντικά κενά τα οποία δεν μπορεί να καλύψει. Τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση έχει ο άσος σε απόδοση διπλασιασμού.

Το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 22:00 θα διεξαχθεί το Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον θεσμό της Premier League. Ή του ύψους ή του βάθους η Μπρέντφορντ μέχρι στιγμής που παίζει με ψηλά τι γραμμές και φαίνεται να το «πληρώνει» κάθε αγωνιστική έχοντας δεχθεί μέχρι στιγμής 33 γκολ στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ράγκνιγκ θα ψάξει την αντίδραση στο σημερινό δίχως όμως να πείθει στα μετόπισθεν. Ο Ρονάλντο θα παίξει στην κορυφή με τους «κόκκινους διάβολους» να προσπαθούν να ελέγξουν το ματς μέσω της κατοχής. Στην αντεπίθεση θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» η ομάδα του Φρανκ που είναι αρκετά γρήγορη. Τα ανεβάσματα των Ρέσλεβ και Κάνος θα δημιουργήσουν υπεραριθμία ενώ Τόνι και Μπουεμό θα προσπαθήσουν να «τρυπώσουν» στα στόπερ του αντιπάλου. Ματς που προμηνύει γκολ, επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Οι επιλογές μου:

15:00 Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: GG (1.85) / Stoiximan - 10 units
19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: 1 (2.00) / Stoiximan - 7 units
22:00 Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 2.5 (1.88) / Stoiximan - 10 units