04/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Κάνει το πρώτο βήμα η Γερμανία

Καλημέρα σε όλους. Κάναμε το απόλυτο στη χθεσινή μας στήλη, ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην κατηγορία του Nations League. Σήμερα, θα έχουμε ίδια προσέγγιση καθώς ξεχώρισα εκ νέου δύο σημεία από το πρόγραμμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Αγγλία (19:00). Αρχικά, στόχος της Ουγγαρίας είναι να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στην Α' κατηγορία του Nations League και να μην δεχθεί τον υποβιβασμό. Βέβαια αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα καθώς έχει απέναντι της αρκετές ομάδες που διαθέτουν ποιοτικότερα σύνολα. Ένα από αυτά είναι η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» μοιάζουν αλλαγμένα τα τελευταία χρόνια με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο. Φτάνουν ψηλά στις διοργανώσεις ενώ διαθέτουν ίσως τους ποιοτικότερους παίκτες που έβγαλε η χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι υπερπλήρης σε κάθε θέση ενώ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τα βρίσκει «σκούρα» όταν αγωνίζεται απέναντι σε εθνικές που παίζουν κυρίως άμυνα. Μία από αυτές είναι και η Ουγγαρία που θα επιδιώξει σήμερα να περιορίσει τον αντίπαλο δίχως να έχει επιθετικές βλέψεις.
Αναμένεται να δούμε ένα κλειστό ματς όπου οι γηπεδούχοι θα δώσουν χώρο στον αντίπαλο με την Αγγλία να έχει την μπάλα στα πόδια της. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι και στο παρελθόν έχουν δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους με την ακριβώς ίδια προσέγγιση. Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το Under 2.5 σε απόδοση 1.88.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Συνέχεια με το Ιταλία - Γερμανία στις 21:45. Απογοήτευσε για ακόμα μία φορά η Ιταλία καθώς δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του Φιναλίσιμα, χάνοντας με 3-0, κόντρα στην Αργεντινή, την Τετάρτη. Η ομάδα του Μαντσίνι είχε σημαντικές απουσίες ενώ παράλληλα ουδέποτε κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αποτυχία αν αναλογιστεί κανείς και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Μουντιάλ, όταν και είχε χάσει στα ημιτελικά, σε αγώνα μπαράζ, με 1-0 απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία.
Από την άλλη πλευρά, η Γερμανία θέλει διακαώς να επιστρέψει στους τίτλους όπου απουσιάζει εδώ και οχτώ χρόνια. Διαθέτει ένα κράμα εμπειρίας και ποιότητας ενώ ο Φλικ στον πάγκο αποτελεί έναν προπονητή με τεράστιο potential. Για τους φιλοξενούμενους, στην κορυφή αναμένεται να ξεκινήσει ο Χάβερτζ ενώ η τριάδα που θα τον πλαισιώσει από πίσω του θα αποτελείται από τους Σανέ, Μιούλερ και Γκνάμπρι. Συνεπώς, τα «πάντσερ» θα έχουν ταχύτητα και «σπιρτάδα» στην επίθεση. Μπορούν να «χτυπήσουν» από τα πλάγια, εκεί όπου ο Σπινατσόλα δεν είναι ο ίδιος παίκτης με πέρσι και ο Φλορέντσι ναι μεν προσπαθεί ωστόσο ποτέ δεν έκανε το βήμα παραπάνω σαν παίκτης.
Αναμένω κυριαρχία από τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται μάλιστα και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το διπλό σε απόδοση 2.37.

Cash out τώρα και στα free bet!

Οι επιλογές μου:

Ουγγαρία - Αγγλία: Under 2.5 (1.88) / Stoiximan - 10 units
Ιταλία - Γερμανία: 2 (2.37) / Stoiximan - 7 units