10/09/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Italian Grand Prix: Επιστροφή στον ναό της ταχύτητας

Δράση για 3η συνεχόμενη εβδομάδα στο τουρ της Formula 1, με οικοδέσποινα αυτή την φορά, το σπίτι των Τιφόζι. Ωστόσο όπως δείχνουν τα δεδομένα, η Red Bull θα κυριαρχήσει για ακόμη μια φορά. Ο Max Verstappen, έχοντας το ένα πόδι στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο πρωτάθλημα  του 2022, φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Από την άλλη η Ferrari συνεχίζει να καίει τους δυο πιλότους της, με λάθη στρατηγικής, μηχανικά προβλήματα και… με pit stop 3 τροχών. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να βγάλουμε από το Italian Grand Prix.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η στήλη, Νικητής προκριματικών προσφέρει την νίκη του Ολλανδού σε απόδοση 1.45 κάτι που προφανώς, δεν ποντάρεται. Ακόμη και αν θεωρήσουμε υπερβολικό το 3.40 του Leclerc, κανείς δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί την Ferrari. Σίγουρα είναι home match ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Ολλανδός έχει τον πρώτο λόγο. No bet λοιπόν εδώ.

 

Διαφορά νίκης προκριματικών:  Οι μεγάλες ευθείες θα δώσουν λίγα κλάσματα

Το μέγεθος της πίστας και οι τεράστιες ευθείες που προσφέρει η Monza, aka Ναός της ταχύτητας, αφήνει περιθώρια να ανοίξει η διαφορά. Ωστόσο, με δεδομένο τις ικανοποιητικές εμφανίσεις του Charles στα προκριματικά, σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενα να δω διαφορά να ξεπερνά τα 2,5 δέκατα. Η διαφορά νίκης μεταξύ 0,1 και 0,25 δέκατων, είναι η βέλτιστη λύση και σε απόδοση 2,75 στην Bet365, θα αποτελέσει το Bet of the day των προκριματικών του Italian Grand Prix.

 

Να ανέβει στο βάθρο: Επιστρέφει ο Lewis

Παρά το ατυχές συμβάν στην Ολλανδία μεταξύ Lewis και Nando, ο Βρετανός έχει δείξει πως έχει βρει την άκρη με τα προβλήματα του μονοθεσίου του και επιστρέφει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αύριο ο Βρετανός θα δεχθεί ποινή και θα εκκινήση απο τις πίσω θέσεις του grid. Περιμένω μια πολύ καλή κατάταξη του Βρετανού σήμερα που θα βελτιώσει την σειρά εκκίνησης και θα οδηγήσει στον να τερματίσει αύριο στο βάθρο σε απόδοση 3.25 στην Stoiximan.

 

Αυτά για σήμερα. Προσεκτικά να χτίσουμε ένα καλό ξεκίνημα για τον αυριανό εντυπωσιακό αγώνα.

 

(οι επιλογές μου)

Διαφορά νίκης προκριματικών: Μεταξύ 0.1 και 0.25 δευτ. (2.75)/Bet365/15 units

Να ανέβει βάθρο: Lewis Hamilton (3.25)/Stoiximan/15 units