11/09/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Italian Grand Prix: Μικρές οι διαφορές στο ναό

Pole position για τον Leclerc στο Italian Grand Prix την στιγμή που Max Verstappen εκκινά από την 7η λόγω ποινής και οι Hamilton και Sainz επίσης από τον τέλος του grid. Ευκαιρία για McLaren και Alpine, αλλά και για τον νεαρό De Vries που θα σημειώσει την πρώτη του συμμετοχή στην Formula 1. Ξεκινάμε.

EUROBASKET ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

 Όλα τα σημεία για το Italian Grand Prix, (και ένα bonus bet) στην ανάλυση στο κανάλι μας στο YouTube. Τσέκαρε παρακάτω.

Διαφορά νίκης: Κάτω από 5

Βάση παράδοσης τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στενές νίκες στην Monza. Έτσι λοιπόν και σήμερα, θεωρώ πως η διαφορά νίκης δεν θα ξεπεράσει τα 5 δευτερόλεπτα σε απόδοση 2.65. Ο Max θα πιέσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει τον Charles να απομακρυνθεί. Εύκολα θα διατηρηθεί η μικρή διαφορά που κάνει το σημείο, bet of the day.

 

Να τερματίσει στους βαθμούς: Nick και τριπλέτα κορυφαίων.
Ξεκινάμε με τον Nick de Vries ο οποίος στην παρθενική του συμμετοχή στην F1, αντικαθιστώντας τον Albon, θα εκκινήσει από την πολύ καλή 8η θέση, για χάρη της Williams. Με βάση το γενναιόδωρο 4.00 στο οποίο προσφέρεται,  ο τερματισμός του στην 10αδα, αξίζει ένα ποντάρισμα για να δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει.

Συνεχίζουμε με ένα ειδικό σημείο που θέλει τους Max, Carlos και Daniel να τερματίζουν στους βαθμούς. Για τον Max, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Θα τερματίσει στο βάθρο και πολύ πιθανό είναι να κερδίσει και τον αγώνα. Για τον Daniel τώρα, πάρα τις πολύ κακές εμφανίσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει, σήμερα είναι η μέρα του. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι εδώ, χάρισε μια υπέροχη νίκη στην McLaren, και σήμερα περιμένουμε τουλάχιστον βαθμούς. Τέλος κλείνουμε με τον Carlos ο οποίος εκκινά από τις τελευταίες θέσεις του grid, αλλά θεωρώ πως με βάση την χθεσινή του εικόνα, και αυτός εύκολα θα καταφέρει να αναρριχηθεί και να κερδίσει πολύτιμους βαθμούς.

Ο συνδυασμός των τριών στους βαθμούς προσφέρεται στα ειδικά της Stoiximan σε απόδοση 2.20.

 

Driver of the day: Lewis Hamilton για βάθρο.
Όπως ποντάραμε και εχθές ως early σημείο, ο Lewis παρόλο που εκκινά 18ος περιμένω να κάνει έναν εκπληκτικό αγώνα σήμερα με πολλές προσπεράσεις οι οποίες συν τω χρόνω θα οδηγήσουν ακόμη και στο βάθρο που έχουμε ποντάρει. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε πολλά από τον Βρετανό, κάτι που μας οδηγεί στο 4.00 που τον θέλει να κερδίζει το Driver of the Day award.

 

Αυτά για σήμερα. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις την ανάλυση στο κανάλι του πλανήτη μας στο Youtube!

(οι επιλογές μου)

Διαφορά νίκης: Κάτω από 5 δευτ. (2.65)/15 units

Να τερματίσει στους βαθμούς: Nick de Vries (4.00)/5 units

Να τερματίσει στους βαθμούς: Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Carlos Sainz (2.20)/15 units

Driver of the day: Lewis Hamilton (4.00)/5 units

 

Όλα τα σημεία επιλεγμένα απο Stoiximan.