31/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ιταλία - Αργεντινή με προσφορές και ειδικά!

Το Finalissima είναι στον Stoiximan με πολλές προσφορές αλλά και ειδικές αγορές!

Ο τελικός των μαχών θα λάβει μέρος την 1η Ιουνίου, στο «Wembley». Αντιμέτωποι θα βρεθούν η Ιταλία με την Αργεντινή, δηλαδή η εθνική που πήρε το Euro απέναντι στην εθνική που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα.

Μοιρασμένο το σετ στον τελικό

Η Αργεντινή μοιάζει να είναι το φαβορί ωστόσο οι αποδόσεις δεν ξεφεύγουν. Ο άσος της Ιταλίας βρίσκεται σε απόδοση 2.95, το Χ σε απόδοση 3.10 ενώ το διπλό δίνεται σε απόδοση 2.57. Σε ότι αφορά τα γκολ, το Over 2.5 βρίσκεται στον Stoiximan σε απόδοση 2.42 ενώ το αντίστοιχο Under κοστολογείται σε απόδοση 1.57.

Cash out τώρα και στα Free bet!

Θέλει διακαώς τον τίτλο ο Μέσι

Σε δηλώσεις του, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την διοργάνωση λέγοντας πως η Αργεντινή θα παλέψει για το Finalissima, καθώς είναι ένας τίτλος και η χώρα του συνηθίζει να παλεύει για την νίκη. Ο Αργεντινός θα πάρει προσπάθειες στα πόδια του, το anytime scorer του βρίσκεται σε απόδοση 2.85.

Νέο βελτιωμένο Bet Builder με ακόμη περισσότερες επιλογές

Δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκα οι δύο προπονητές

Από την μία πλευρά, έχουμε την Ιταλία, μία ομάδα που δεν μπόρεσε να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και θα επιδιώξει σήμερα να πάρει τουλάχιστον αυτό τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά, ο Σκαλόνι έχει μεταμορφώσει την Αργεντινή προς το καλύτερο παίρνοντας νίκες ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Υπάρχει αξία στο γκολ μετά το 28ο λεπτό, σε απόδοση 1.93.

Το παιχνίδι σου γίνεται ακόμα καλύτερο στον Stoiximan.gr!