09/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Ισπανική υπεροχή (10/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τα χθεσινά αποτελέσματα, ωστόσο στο ημίχρονο έχω ήδη την Πλζεν να προηγείται με 1-0 οπότε ξεκινήσαμε καλά. Σήμερα μπορεί οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να απουσιάζουν και να υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ Αγγλίας (αδιάφορα), όμως στο κουπόνι δεσπόζει ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ και εκεί θα επικεντρωθώ σήμερα με βασική επιλογή αλλά και με ειδικά στοιχήματα. Για να δούμε τι έχουμε...

Ο τελικός διεξάγεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και κακά τα ψέματα έχουμε δυνατό φαβορί. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από την Ρεάλ, η οποία πέρσι εκτός από το πρωτάθλημα Ισπανίας, κατέκτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Αντσελότι και τους παίκτες του. Φέτος διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και οι ελλείψεις των Μπέιλ, Μαρσέλο και Ίσκο δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα. Ενισχύθηκε με τους Τσουαμενί (Μονακό) και Ρούντιγκερ (Τσέλσι), οι οποίοι προσθέτουν ποιότητα, καλύπτουν κενά και μπορεί να τους δούμε ακόμα και βασικούς απόψε. Γεμάτο ρόστερ με επιλογές, καλή χημεία και ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς στο τελευταίο ματς στα φιλικά προετοιμασίας επικράτησε και της Γιουβέντους με 2-0.

Από την άλλη, έχουμε μία Άιντραχτ που ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν κερδίζοντας με 0-4 το Μαγδεμβούργο για το Κύπελλο, αλλά ξεκίνησε με το αριστερό στο πρωτάθλημα και μάλιστα με διασυρμό. Ηττήθηκε με 1-6 από την Μπάγερν Μοναχού, με το σκορ αν παίρνει τρελές διαστάσεις από νωρίς και να εξοργίζει τους οπαδούς της ομάδας. Τα πολλά κενά στην άμυνα ήταν ορατά και σίγουρα δεν καλύπτονται έτσι εύκολα ούτε για το σημερινό ματς, στο οποίο αναμένεται πιο αμυντική τακτική. Εκεί βλέπω να κάνει το παιχνίδι της η Ρεάλ και να φτάνει σε μία άνετη νίκη, με το combo 1 & Over 2,5 στο 2,00 της Novibet να είναι η βασική μου επιλογή.

Από εκεί και πέρα, πάμε και στα ειδικά. Περιμένω από την Ρεάλ να παίξει επιθετικά, να έχει τον κυρίαρχο λόγο και να πλαγιοκοπεί την Άιντραχτ. Αυτό στα δικά μου μάτια σημαίνει και αρκετά κόρνερ στο ματς. Οι Ισπανοί άλλωστε είναι μία ομάδα που κερδίζουν αρκετά σε κάθε παιχνίδι και η Άιντραχτ από την άλλη είναι μία ομάδα που παραχωρεί εύκολα. Το Over 5,5 της Ρεάλ στο 1,75 του Stoximan φαντάζει πολύ λογικό και το κρατάω.

Κλείνω με ένα ακόμα ειδικό όσον αφορά τους παίκτες. Από την στιγμή που βλέπω την Ρεάλ να κυριαρχεί, περιμένω να πάρει και πολλές επιθέσεις το δυνατό της χαρτί, ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος είναι αυτός που παίρνει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες και αυτό δεν βλέπω να διαφέρει σήμερα. Το ενδεχόμενο να έχει αρκετές τελικές προσπάθειες στο ματς είναι πολύ πιθανό και το Over 1,5 στα σου στην εστία  στο 1,75 της Novibet είναι μία εξαιρετική επιλογή που κρατάω επίσης ζεστά.

Με αυτά θα πορευτώ σήμερα. Φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορεί να διαλέξει κάποιος από το ματς, καθώς οι εταιρείες έχουν βάλει μέσα τα πάντα. Προσωπικά μένω στα πιο δυνατά. Θα τα ξαναπούμε πλέον αύριο με τους αγώνες του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, σε ένα κουπόνι που έχει πραγματικά ενδιαφέρον με τόσα παιχνίδια. Τα λέμε, λοιπόν!

 

Οι επιλογές μου από το Ρεάλ - Άιντραχτ:

 

1 & Over 2,5  (2,00)  - Novibet  - 15 Stake

Over 5,5 Κόρνερ Ρεάλ  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

Μπενζεμά Over 1,5 σουτ στην εστία  (1,75)  - Novibet  - 15 Stake