12/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ικανή για την ζημιά

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική η προηγούμενη εβδομάδα σε ότι αφορά τις pre-game επιλογές μας καθώς στις 2/3 στήλες μας έγιναν απόλυτα επιλογών. Δύο επιλογές ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με το Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου στις 16:30. Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται η Χόφενχαϊμ που μετράει τέσσερα σερί τρίποντα, έχοντας σκοράρει συνολικά εφτά γκολ. Από την άλλη πλευρά, έβγαλε αντίδραση η Μπάγερν Μονάχου στο Champions League «ισοπεδώνοντας» την Red Bull Σάλτσμπουργκ με 7-1. Αμφότερες στο σημερινό θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα για να σκοράρουν γκολ απέναντι σε μία άμυνα που δεν πείθει. Ρούτερ και Κράμαριτς συνθέτουν ένα ποιοτικό δίδυμο με τον Μπαουμγκάρντερ να είναι επίσης ιδιαίτερα ανεβασμένος προσφέροντας πολλές βοήθειες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νάγκελσμαν θα παίξει για ακόμα ένα ματς φουλ επίθεση δίχως να δώσει την απαραίτητη προσοχή στα μετόπισθεν. Φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλη άμυνα ο Λεβαντόφσκι με τον Μιούλερ σε all around ρόλο να προσφέρει δημιουργία και γκολ. Άκρως επικίνδυνοι από τα άκρα Κόμαν, Γκνάμπρι και Σανέ, θα δημιουργήσουν για ακόμα μία αγωνιστική πολλά ρήγματα στον αντίπαλο. Pick από τον αγώνα θα αποτελέσει το Over 3.5 σε απόδοση 1.75.

Συνέχεια με το ντέρμπι της αγωνιστικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ (19:30). Τα έχουμε πει πολλάκις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ήταν πριν 10 και 15 χρόνια και δεν ξέρουμε αν ποτέ θα έρθουν ξανά αυτές οι εποχές. Οι παίκτες συνεχίζουν να δείχνουν ότι δεν εμπιστεύονται τον προπονητή ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ υπάρχουν «ρήγματα» στην σχέση ανάμεσα σε Ρονάλτο και Ράγνκινγκ. Από την άλλη πλευρά, η Τότεναμ προσπαθεί συνεχώς να βρει ρυθμό για να φτάσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν καταπληκτική απέναντι στην Έβερτον στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση όπου και νίκησε με το εμφατικό 5-0. Στο σημερινό ματς περιμένω από τους φιλοξενούμενους να είναι πιο προετοιμασμένοι για το τρίποντο. Ο Κουλουσέφσκι προσφέρει σημαντικές βοήθειες στους Κέιν και Σον που πλέον βρίσκονται με «κλειστά μάτια». Χόιμπιεργκ και Μπεντανκούρ έχουν δέσει στο κέντρο της άμυνας ενώ ανεβασμένοι είναι οι Ρεγκιλόν-Ντόχερι που δημιουργούν ρήγματα ως φουλ μπακ στο 3-4-3 του Κόντε. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση ο Μαγκουάιρ από πλευράς γηπεδούχων με τον Βαράν να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματα του. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό σε απόδοση 3.15.

Οι επιλογές μου:

16:30 Χόφενχαϊμ - Μπάγερν Μονάχου: Over 3.5 (1.75) / Stoiximan - 12 units
19:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: 2 (3.15) / Stoiximan - 5 units