05/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Οι χάρες επιστρέφονται (06/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet. Επιτέλους έχουμε σέντρα στα μεγάλα πρωταθλήματα και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε και ωραία μπάλα. Αυτό φυσικά μάς βοηθά και στοιχηματικά καθώς οι επιλογές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και μας λύνει τα χέρια. Σήμερα θα ασχοληθώ με 3 επιλογές από τις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία, όσο γίνεται πιο προσεκτικά ελέω της έναρξης. Μετά από σκέψη δεν θα ασχοληθώ με τις μικρές της Αγγλίας, καθώς εμπειρικά οι πρώτες αγωνιστικές είναι παγίδα. Πάμε να ξεκινήσουμε.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Έβερτον - Τσέλσι. Η Έβερτον σήμερα έχει αρκετά προβλήματα, ειδικά στην επίθεση με τους Κάλβερτ-Λιούιν και Ροντόν, ενώ η απουσία του Ριτσάρλισον που έφυγε για την Τότεναμ είναι πραγματικά τεράστια. Η απόκτηση του ΜακΝιλ από την Μπέρνλι δεν μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Βραζιλιάνου αστέρα και μεσοεπιθετικά θα υπάρχει σήμερα πρόβλημα. Οι στόχοι της άλλωστε για φέτος μετά την καταστροφική περσινή πορεία δεν μπορεί να είναι υψηλοί, καθώς το ρόστερ έχει πολλά κενά. Η Τσέλσι από την άλλη, έχασε τους Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ στην άμυνα, αλλά απέκτησε τον Κουλιμπαλί από την Νάπολι, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η προσθήκη του Στέρλινγλ από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τούχελ ελπίζει σε κάτι καλύτερο φέτος από την τρίτη θέση και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Πέρσι ο Λάμπαρντ πήρε τους 3 βαθμούς σε αυτό το γήπεδο για να βγει η Έβερτον από την επικίνδυνη ζώνη και φέτος περιμένω από νωρίς να επιστραφεί η χάρη. Το διπλό δυστυχώς υποχώρησε στο 1,66 στη Novibet και οριακά αποτελεί επιλογή.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Στρασβούργο - Μονακό. Το Στρασβούργο πέρσι έκανε εκπληκτική πορεία αλλά οριακά δεν κέρδισε μία θέση στην Ευρώπη φέτος. Τρομερό στην έδρα του με σερί 11-5-3 την περσινή σεζόν, κάτι που σκοπεύει να επαναλάβει και φέτος. Άλλωστε από τα φιλικά έδειξε αγριεμένο στην επίθεση, ενώ εμφάνισε και αμυντικά κενά δεχόμενο γκολ, παρά το γεγονός πως ενισχύθηκε. Η Μονακό σταθερά αποτελεί εγγύηση επιθετικά, αλλά αμυντικά τα προβλήματά της είναι μεγάλα. Στα 4 τελευταία φυσικά προετοιμασίας εμφάνισε ισάριθμα G/G, με τα 3 να λήγουν και Over, χωρίς ωστόσο να κερδίσει κανένα! Θεωρώ πως θα δούμε εκατέρωθεν σκοράρισμα και το G/G στο 1,93 στη Novibet έχει κάτι παραπάνω από αξία.

Η τελευταία επιλογή έρχεται από το Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί την χρονιά, ωστόσο με διαφορετικό τρόπο. Η Μπορούσια κέρδισε με 1-9 την Ομπερακέρν για το Κύπελλο, με τον Τουράμ να πετυχαίνει χατ τρικ, ενώ η Χόφενχαϊμ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ρόντινγκχαουζεν κερδίζοντας στην παράταση με 0-2, μη δικαιώνοντας τα προγνωστικά για εύκολη επικράτηση. Οι γηπεδούχοι φέτος έχει καλύτερους στόχους από τους περσινούς και αναμένεται και φέτος να στηριχτούν πολύ στο Μπορούσια Παρκ, την ώρα που η «Χόφε» έχει πολλές αδυναμίες και θα βγάζει προβλήματα εκτός έδρας. Στο περσινό παιχνίδι η Γκλάντμπαχ διέλυσε τους φιλοξενούμενους με 5-1. Δεν ξέρω αν θα επαναληφθεί, αλλά ο άσος στο 2,12 του Stoiximan είναι προκλητικό.

Αυτές ήταν οι επιλογές για σήμερα. Ελπίζω η πρεμιέρα να μας δικαιώσει και να βγάλουμε όλες τις επιλογές. Θα δείξουν τα αποτελέσματα το βράδυ... Τα ξαναλέμε αύριο με ότι καλό υπάρχει στο πρόγραμμα. Καλή τύχη!

 

Οι επιλογές μου:

 

16:30  Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ:  1  (2,12) - Stoiximan  - 10 Stake

18:00  Στρασβούργο - Μονακό:  G/G  (1,93) - Novibet  -  12 Stake

19:30  Έβερτον - Τσέλσι:  2  (1,66) - Novibet  - 15 Stake