22/01/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι εκπλήξεις της ημέρας (22/01)

Η ομάδα του bet-planet ξεχώρισε για σήμερα τις εκπλήξεις της ημέρας.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει ο Παναιτωλικός στην Κρήτη μετά και την επικράτηση με 2-1, απέναντι στον Ολυμπιακό για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο, έχουν κάνει εκπλήξεις απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα την φετινή χρονιά. Γιατί όχι και σήμερα. Επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 4.55.

Βιγιαρεάλ - Μαγιόρκα: Η Βιγιαρεάλ απογοητεύει την φετινή χρονιά μην παρουσίαζοντας σταθερή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη πλευρά, η Μαγιόρκα έχει ποιότητα στην επίθεση ενώ γίνεται πολύ επικίνδυνη στον ανοιχτό χώρο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε και εδώ την έκπληξη, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το διπλό σε απόδοση 8.50.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Δεν θυμίζει σε καμία των περιπτώσεων την ομάδα των προηγούμενω χρόνων η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Όσο για την Βαλένθια, είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο Run n Gun παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για να προκαλέσουν ρήγματα σε ένα ασταθές σύνολο, και εδώ pick θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 8.25.

Οι εκπλήξεις της ημέρας:

17:15 ΟΦΗ - Παναιτωλικός: 2 (4.55)
17:15 Βιγιαρεάλ - Μαγιόρκα: 2 (8.50)
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: 2 (8.25)