13/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι εκπλήξεις της ημέρας (13/02)

Οι εκπλήξεις της ημέρας από την ομάδα του bet-planet.

ΟΦΗ - ΝΠΣ Βόλος: Μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια μετράει ο ΟΦΗ που δεν παρουσιάζει σταθερή εικόνα. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος φέτος έχει κανεί πολλές ζημιές ακόμα και απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα. Έχει την ποιότητα για να το καταφέρει και σήμερα, επιλογή θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 3.80.

Παναθηναϊκός - Λαμία: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα δίχως να μπορεί να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην άμυνα. Όσο για την Λαμία, θα παίξει κλειστά επιδιώκοντας να σκοράρει κάποιο γκολ μέσω αντεπίθεσης. Ποιοτικότατοι παίκτες οι Μπεχαράνο-Ρόμανιτς, υπερβολικό το 10.00 του διπλού. Θα ποντάρουμε τα ψιλά μας.

Τότεναμ - Γουλβς: Ή του ύψους ή του βάθους η Τότεναμ που δέχθηκε εντός έδρας ήττα με 3-2, απέναντι στην Σαουθάμπτον. Η ομάδα του κόντε έχει δεχθεί συνολικά εννιά γκολ στα τελευταία πέντε της παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η Γούλβς από την άλλη παίζει στρωτό ποδόσφαιρο με τον Λάγκε να παίρνει το 100% των παικτών του. Θα ψάξει την αντίδραση μετά από τις δύο σερί ήττες, υπάρχει αξία στο διπλό σε απόδοση 5.50.

Οι εκπλήξεις της ημέρας:

15:00 ΟΦΗ - ΝΠΣ Βόλος: 2 (3.80)
15:30 Παναθηναϊκός - Λαμία: 2 (10.00)
16:00 Τότεναμ - Γουλβς: 2 (5.50)