12/02/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Οι εκπλήξεις της ημέρας (12/02)

Η ομάδα του bet-planet αναλύει και προτείνει τρία σημεία για σήμερα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα οχτώ από τα τελευταία εννιά ματς της. Φέτος η Σαουθάμπτον μοιάζει ανεβασμένη, έχει παίκτες με ποιότητα ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την νίκη με 3-2 στην έδρα της Τότεναμ. Υπάρχει αξία στο διπλό το οποίο και βρίσκουμε σε απόδοση 5.10.

Γουότφορντ - Μπράιτον: Παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα με τον νέο προπονητή στον πάγκο η Γουότφορντ. Πρέπει ωστόσο να επιστρέψει άμεσα στα επιτυχή αποτελέσματα. Αποκτά δυναμική όταν αγωνίζεται στην έδρα της, σίγουρα θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά η Μπράιτον βρίσκεται για τέσσερα τρία σερί ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα ενώ δέχεται γκολ στους εφτά τελευταίους της αγώνες, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 3.70.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε: Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς μετράει η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 30 γκολ στο πρωτάθλημα. Εδώ να θυμήσουμε ότι τα τελευταία 8 χρόνια δεν είχε δεχθεί πάνω από 28 γκολ όλη την χρονιά (!).  Από πλευράς Χετάφε, η έλευση του Κίκε Φλόρες έφερε θετικά αποτελέσματα στην ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Σε πρώτο πλάνο το διπλό στο υπερκτιμημένο 7.70.

Οι εκπλήξεις της ημέρας:

14:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: 2 (5.10)
17:00 Γουότφορντ - Μπράιτον: 1 (3.70)
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε: 2 (7.70)